Magdalena07

тонкий эндометрий / endometriu subtire

Postări Recomandate

Magdalena07

Buna tuturor fetelor,

Din pacate nu am gasit aceasta tema.

Primul meu FIV nu a fost reusit anume din aceasta cauza - edometriul subtire. Am transferat atunci 2 embrioni, dar deoarece a fost prea subtire, nu s-a prins niciunul.

Acum am 3 embrioni congelati si in fiecare luna verific endometriul dar nu reuseste sa creasca mai mult de  5.9 mm in ziua ovulatiei.

La medicamentul proginova nu raspunde organismul. La inceput medicul mi-a prescris doze mici, dar nu reactionez deloc. Intr-o luna medicul mi-a prescris dina 2-a zi a ciclului doze enorme (1 pastila dimineata, 2 la amiaza si 2 seara) si nu a crescut deloc, in ziua ovulatiei tot 5.6mm a fost. 

Cine a avut probleme similare? Ce trantament a-ti facut ? Ce medic competent ginocolog cunoasteti care ajuta anume in problemele cu endometriul subtire si restabilirea acestuia.

Am citit multa informatie pe net, precum ca receptorii endometriului la hormonul estradiol ar putea fi defectati permanent si nu stiu daca se restabilesc.

Daca cineva a avut diagnoza similara si a-ti reusit sa cresteti endometriul pina la 9 sau 10 mm va rog sa-mi da-ti sfaturi.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
liuda_M

salut eu tot cu aceasta problema ma lupt 

acum primesc progionova 3 pastile pe zi si divigheli gel dimineata si seara 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Magdalena07

Salut, acum si mie medicul mi-a recomandat sa incercam divigeli sa vedem daca creste de la el. O sa administrez luna aceasta sa vad daca sunt rezultate. Dar tu reactionezi la tratamentul hormonal cu estrogeni sau nu? Creste endometriul sau tot sta pe loc chiar si cu proginova?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
liuda_M

creste. acum ma pregatesc de transfer. credca la sflunii o sa fie procedura. sper sa fie cu succes. daca nu e secret cine e medicul tau?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum