Фунтик 285 4.3k Postat Martie 5, 2017 Raport Share Postat Martie 5, 2017 (editat) Предалгаю в этой теме менять, покупать, продавать личные лекарства, предназначенные для ЭКО. Editat Martie 5, 2017 de Фунтик Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olesea123 13 368 Postat Martie 5, 2017 Raport Share Postat Martie 5, 2017 OVITRELLE , cutie sigilata, pastrata la frigider Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KateLLL 2 34 Postat Martie 6, 2017 Raport Share Postat Martie 6, 2017 Мне прописали Интралипид (Intralipid) 500 мл 20% , так как обнаружили много клеток -киллеров или они у меня быстро развиваются. А я читала, что это приводит к невынашиванию беременности или выкидышу на раннем сроке. Как поняла будуть мне его вливать (внутривенно) до начала эко. Покупала не у нас, так что есть 8 бутылок лишних. Кому надо ,пишите в личку. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandra1 1 39 Postat Martie 10, 2017 Raport Share Postat Martie 10, 2017 Непригодился Gonal(900).продам дешевле. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalinamanole 2 42 Postat Martie 11, 2017 Raport Share Postat Martie 11, 2017 Cine are citrotide 0.25. sau orgalutran 0.25 ??? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonica 210 174 Postat Martie 11, 2017 Raport Share Postat Martie 11, 2017 4 часа назад, madalinamanole сказал: Cine are citrotide 0.25. sau orgalutran 0.25 ??? Mi-a ramas o seringa de Cetrotide dupa protocol. O dau cu 300 lei. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalinamanole 2 42 Postat Martie 12, 2017 Raport Share Postat Martie 12, 2017 14 часов назад, Antonica сказал: Mi-a ramas o seringa de Cetrotide dupa protocol. O dau cu 300 lei. Ce nr aveti? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olesea123 13 368 Postat Martie 12, 2017 Raport Share Postat Martie 12, 2017 ovitrelle , cutie pastrata la frigider, sigilata Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepurashu 26 447 Postat Martie 14, 2017 Raport Share Postat Martie 14, 2017 La 06.03.2017 la 22:38, KateLLL a spus: Мне прописали Интралипид (Intralipid) 500 мл 20% , так как обнаружили много клеток -киллеров или они у меня быстро развиваются. А я читала, что это приводит к невынашиванию беременности или выкидышу на раннем сроке. Как поняла будуть мне его вливать (внутривенно) до начала эко. Покупала не у нас, так что есть 8 бутылок лишних. Кому надо ,пишите в личку. а у кого наблюдаетесь? я вот тоже все чаще думаю о иммунологическом бесплодии как фактор неудач в ЭКО и вот нашла вас с этим препаратом! не сказали сколько будут капать и за сколько дней до переноса? оставьте мне ваш номер на всякий случай! спасибо! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepurashu 26 447 Postat Martie 15, 2017 Raport Share Postat Martie 15, 2017 fetelor, salut! cine are 6 fiole dizolvant ramase pt Menopur, va rog! ca stiu ca raman cuiva care au folosit un dizolvant pt 2-3 fiole de praf menopur. Foarte mult imi trebuiesc! multumesc! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vitta1977 2 19 Postat Martie 15, 2017 Raport Share Postat Martie 15, 2017 Fetelor bună,mi-a rămas Gonal f900 cine are nevoie scrieți. Vă doresc succese Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinenok 35 481 Postat Martie 15, 2017 Raport Share Postat Martie 15, 2017 Остались : Дивигель в пакетиках 2 упаковки новые по 28 шт и одна начатая. Ампулы Прогестерона 15 шт. Ампулы Оксипрогестерона 12 шт. Лютеина 10 таблеток +новый аппликатор. Утрогестан 6 таблеток. Аспирин кардио 22 табл. Интралипид 2 флакона по 100 мл Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olesea123 13 368 Postat Martie 15, 2017 Raport Share Postat Martie 15, 2017 Acum 2 ore, iepurashu a spus: fetelor, salut! cine are 6 fiole dizolvant ramase pt Menopur, va rog! ca stiu ca raman cuiva care au folosit un dizolvant pt 2-3 fiole de praf menopur. Foarte mult imi trebuiesc! multumesc! intreaba in farmacii, ei au numai dezolvant. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepurashu 26 447 Postat Martie 16, 2017 Raport Share Postat Martie 16, 2017 Acum 21 ore, alinenok a spus: Остались : Дивигель в пакетиках 2 упаковки новые по 28 шт и одна начатая. Ампулы Прогестерона 15 шт. Ампулы Оксипрогестерона 12 шт. Лютеина 10 таблеток +новый аппликатор. Утрогестан 6 таблеток. Аспирин кардио 22 табл. Интралипид 2 флакона по 100 мл la ce pret e intralipid? lasati un numar Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepurashu 26 447 Postat Martie 16, 2017 Raport Share Postat Martie 16, 2017 fetelor, dar cetrotide sau orgalutran cine are? sau unde se poate de procurat? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalinamanole 2 42 Postat Martie 16, 2017 Raport Share Postat Martie 16, 2017 5 часов назад, iepurashu сказал: fetelor, dar cetrotide sau orgalutran cine are? sau unde se poate de procurat? Eu am kumparat la Repromed Orgalutran ku 900 lei /injectie Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KateLLL 2 34 Postat Martie 18, 2017 Raport Share Postat Martie 18, 2017 (editat) В 3/14/2017 в 10:50, iepurashu сказал: а у кого наблюдаетесь? я вот тоже все чаще думаю о иммунологическом бесплодии как фактор неудач в ЭКО и вот нашла вас с этим препаратом! не сказали сколько будут капать и за сколько дней до переноса? оставьте мне ваш номер на всякий случай! спасибо! Наблюдаюсь в Репромеде. Пока не сказали, но так поняла до и вовремя эко. Телефон свой сбросила вам в личку . Editat Martie 18, 2017 de KateLLL Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinenok 35 481 Postat Martie 18, 2017 Raport Share Postat Martie 18, 2017 В 14.03.2017 в 10:50, iepurashu сказал: ,iepurashu обычно интралипид капают сразу после переноса и потом по схеме.Смотря кому сколько нужно. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepurashu 26 447 Postat Martie 19, 2017 Raport Share Postat Martie 19, 2017 Acum 16 ore, alinenok a spus: ,iepurashu обычно интралипид капают сразу после переноса и потом по схеме.Смотря кому сколько нужно. А я читала что за 7 дней до эмбриотрансфера чтобы успел успокоить киллеры, получается что в день триггера. И желательно за месяц до протокола и в самом протоколе Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinenok 35 481 Postat Martie 19, 2017 Raport Share Postat Martie 19, 2017 2 часа назад, iepurashu сказал: А я читала что за 7 дней до эмбриотрансфера чтобы успел успокоить киллеры, получается что в день триггера. И желательно за месяц до протокола и в самом протоколе Обычно антитела образуются когда уже есть эмбрион и организм воспринимает его как инородное тело и начинается бороться. Мне капали в день переноса и потом уже. И не только мне так. Но может быть есть и другие схемы. Не могу сказать точно.Это врач определяет,если надо и кому сколько. А откуда Вы вообще взяли что вам это надо и у вас есть такая проблема? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepurashu 26 447 Postat Martie 19, 2017 Raport Share Postat Martie 19, 2017 Acum 8 ore, alinenok a spus: Обычно антитела образуются когда уже есть эмбрион и организм воспринимает его как инородное тело и начинается бороться. Мне капали в день переноса и потом уже. И не только мне так. Но может быть есть и другие схемы. Не могу сказать точно.Это врач определяет,если надо и кому сколько. А откуда Вы вообще взяли что вам это надо и у вас есть такая проблема? Мои предположения, высокие А-ТПО как 1 из факторов. Но факт что он хуже не сделает! 1 из случаев, девушка после 8 пролетных протоколов просто убедила Ре капать интралипид, если до тех пор ни разу имплантации не было то в этот раз двойня прижилась. А вы продаете или как, я совсем не поняла вопрос??? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonica 210 174 Postat Martie 23, 2017 Raport Share Postat Martie 23, 2017 1 час назад, iepurashu сказал: я бы хотела цетротид 5 ампул, если можно... интересно сколько они там стоят.. Daca aveti pe cineva care va poate procura din Romania atunci il gasiti undeva la 110-120 Roni bucata. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepurashu 26 447 Postat Martie 24, 2017 Raport Share Postat Martie 24, 2017 Acum 14 ore, Antonica a spus: Daca aveti pe cineva care va poate procura din Romania atunci il gasiti undeva la 110-120 Roni bucata. Mulțumesc, dar nu prea am pe nimeni în România. .. și aici costa foarte scump la Dna Valentina Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonica 210 174 Postat Martie 24, 2017 Raport Share Postat Martie 24, 2017 1 час назад, iepurashu сказал: Mulțumesc, dar nu prea am pe nimeni în România. .. și aici costa foarte scump la Dna Valentina Da...aici e practic dublu... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olesea123 13 368 Postat Martie 24, 2017 Raport Share Postat Martie 24, 2017 cunoscuta situatie ...la doamna Valentina totul costa practic dublu cu preturile din RO, eu cind am fost am ajuns la aproape jumate din costul medicamentelor ca medicul nu a vrut sa-mi scrie toate cite am avut nevoie.Eu am fost din Iasi intr-o zi m-am dus cu trenul si am venit inapoi , te sfatui sa faci la fel Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate