zaporojan

stimularea cresterii parului

Postări Recomandate

zaporojan

Buna seara va rog sa ma ajutati cu un stat fetita mea 6 ani la 7 luni a fost operata la fontanela de hemangiom in regiunea data nu creste par exista vreun remediu tratament pentru a stimula in regiunea data cresterea parului?ma intereseaza rezultate concrete

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Savciuc Tatiana

Buna ziua! 

Daca operatia a fost facuta cu laser, crioterapie, si au fost traumati foliculii pilosi ai dermei, homeopatia cu parere de rau nu poate face multe, insa daca  foliculii de par sunt pastrati - atunci se poate de stimulat cresterea .
 

Unul dintre principiile homeopatiei este individualizarea tratamentului, deci fiecare persoană este tratată individual. Homeopatul, ca orice medic de fapt, va asculta mai întâi bolnavul, apoi vor urma o mulţime de întrebări cu ajutorul cărora cazul va deveni mai clar, iar alegerea remediului mai uşoară. Pentru un medic homeopat, evenimente relevante din viaţa pacientului pot fi considerate cele de natura traumelor mentale, emoţionale sau fizice, unele probleme majore care au lăsat ”răni” în memorie şi foarte posibil au cauzat efecte secundare şi au influenţat starea de sănătate în timp. Aceste evenimente creează “straturi”, după cum sunt numite în homeopatie, care necesită să fie eliminate în ordine cronologică inversă apariţiei lor. Totodată pot exista şi straturi formate în perioada intrauterină, în cazul în care mama a avut o traumă importantă în acea perioadă, cum ar fi o frică mare, spaimă, decesul unei persoane dragi, accident ş.a. Pentru un medic homeopat sunt relevante de asemenea evenimentele care au produs o eventuală schimbare, de genul: nu m-am mai simtit bine de când.... Aceste evenimente pot fi: o intervenţie chirurgicală, o traumă fizică sau emoţională, instalarea ciclului menstrual, o boală acută foarte virulentă, sau după naşterea copilului, sau după instalarea perioadei climacterice etc.

După ce se culeg informaţiile legate de problema adresării şi de pacient ca persoană, lucruri care pacientului i se pot părea fără nici o legătură, lucruri aparent ciudate pe care el însuşi s-a obişnuit să le ignore; abia apoi începe munca de sistematizare a acestor date, recurgându-se uneori la ajutorul Repertoarului sau a unui program homeopatic care ajută la găsirea remediului corect. Medicul homeopat analizează bine cazul, face diagnosticul diferenţiat, abia apoi alege remediul şi potenţa potrivită pentru fiecare caz în parte. Este o muncă asiduă, bazată pe experienţă şi necesită o maximă concentrare.

După un consult homeopatic, persoanei i se va indica un remediu care se potriveşte stării sale de sănătate, conform totalităţii simptomelor cu modalităţi şi caracteristici individuale, conform constituţiei şi personalităţii pacientului, şi conform evenimentelor traumatice din viaţa sa. Homeopatia nu tratează o boală anume după diagnosticul său alopatic, precum bronşita, astmul, rinita, gastrita, pielonefrita etc. Deci homeopatia nu are un remediu pentru astm, bronşită... ci tratează persoana care are bronşită, astm, sau orice altă boală ar fi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum