AnaCrlan

Icter prelungit (bilirubina) provocat de laptele matern!

Postări Recomandate

AnaCrlan

Cine cunoaste sau s-a confruntat cu problema bilirubinei marite la nou-nascuti din cauza laptelui matern?

 

Am o fetita de 2 luni si din a 5-a zi de la nastere si pina in prezent ne confruntam cu bilirubina marita, care a variat in tot acest timp la valori intre 85 si 300. Cel mai interesant ca permanent valorile bilirubinei variaza, indiferent de tratamentul urmat. Norma e maxim 20. 

 

Am fost internati de 2 ori la Spitalul nr. 1, dupa m-am consultat cu mai multi pediatri, care au pareri diferite.Unii imi spun ca va trece de la sine pina la 3-4 luni, altii imi dau liste intregi cu medicamente si chiar sunt si din cei care imi spun sa renunt definitiv la alaptare.

 

Pentru a verifica daca intr-adevar e provocata bilirubina de patele meu sau nu, am intrerupt alaptare pentru 5 zile si fetita s-a inalbit si la fata si la ochi, fara analiza era clar ca e mult mai bine.

 

Va rog mult daca ati avut asa problema si cum a trecut, de la sine sau doar prin tratament ?(trebuie de precizat ca icterul care se supune tratamentului e cel provocat de ficat sau alta cauza concreta, la noi insa icterul nu raspunde tratamentului).

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum