leitsa

concediu de maternitate

Postări Recomandate

leitsa

Buna ziua,Va rog asa intrebare, fiica mea are  total lucrati 3,6ani cu intreruperi,din12.03.2016 lucreza la un centru privat,la moment este gravida,30 saptamini vor fi aproximativ pe25.01.2017,seful aflind ca este gravida a obligato sa iscaleasca contractul de munca pina la 31.12.2016.Are dreptul la ceva indemnizaii,concediu de maternitate,indemnizatii lunare,doar ea a platit impozite lunar?MULTUMESC MULT..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
GrigorePopa

Buna ziua,Va rog asa intrebare, fiica mea are total lucrati 3,6ani cu intreruperi,din12.03.2016 lucreza la un centru privat,la moment este gravida,30 saptamini vor fi aproximativ pe25.01.2017,seful aflind ca este gravida a obligato sa iscaleasca contractul de munca pina la 31.12.2016.Are dreptul la ceva indemnizaii,concediu de maternitate,indemnizatii lunare,doar ea a platit impozite lunar?MULTUMESC MULT..

In acest caz nu are dreptul. Insa ea poate sa se adreseze cu o plingere ca Inspecția de stat a Muncii care sa oblige angajatorul sa modifice contractul( deoarece este o situatie de discriminare in plus nu se permite incheierea contractului de munca pe termen determinat decit in situatii concrete) Editat de GrigorePopa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum