Postări Recomandate

katherine

Добрый день!

Подскажите пожалуйста при данных результатах анализов, стоит ли принимать Эутирокс в дозе 25 и Йодомарин ?

  • Кальцитонин- < 2  при норме < 11.5
  • Пролактин -381    при норме 127-637
  • FT4 - 15.2             при норме 10.6 - 22.7
  • FT3 - 4                  при норме 3.4- 6.8
  • TSH - 1.7               при норме 0.27-4.2
  • Anti-TG - <10         при норме <115

 

результаты по узи:

Formatiuni nodulare, chisturi 3.5 mm. algl. teroidice

pe dreapta - 5 * 4 mm, pe stinga - 14*8 mm. 
Istmul - 1,6 mm
Lobul drept 14/16/42 mm    V - 5 cm
Lobul sting- 12/14/41 mm  V 4,2 cm 

Заранее огромное вам спасибо! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Добрый день!

 

Анализы в целом хорошие. Есть кистозные изменения ткани щитовидной железы, за которыми нужно наблюдение в динамике по УЗИ (6-12 месяцев).

Прием в небольшой дозе Йодомарина и Эутирокса не повредит. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
katherine

Добрый день! 

 

Спасибо огромное за ответ.

Editat de katherine

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum