Vizitator Iulia

Probleme cu sotul

Postări Recomandate

Vizitator Iulia

Nu stiu ce sa mai fak si kum sa fak....

Permanent probleme cu sotul.Avem 2 copii,credit si stam la gazda.

De cind am inceput sa lucrez, am divizat cheltuielile pentru comoditate, fiecare cu responsabilitatea lui.Deci, eu am salariu lunar, muncesc de luni pina vineri,uneori si simbata, duc copiii la gradi,ii aduc,fac curat, mincare, imi indeplinesc obligatiunile ce tine de cheltuieli si de toate celelalte.

Sotul cit lucreaza, atit are.Stiu persoane din acelasi domeniu ca fac bani destui,e nevoie doar de dorinta.El mereu spune k nu iese,face banii pentru achitarea creditului si dupa se relaxeaza.Uneori ii dau eu bani ca sa-l achite.Ce tine de obligatia lui, a ramas in urma de tot, comunalele neachitate de 10luni si nici nu da din coate sa le plateasca, asteapta din pod sa cada ceva si sa dee.Uneori se odihneste mai mult decit mine si oricum vine cu pretentii de ce nu-i curat sau sa fac mincare.

De multe ori am vb pe tema asta,ne certam mereu, dar la el nu ajunge..Parca nu are placere sa stee in casa niste bani in plus, sa cumpere ceva de imbracat (copiilor si mie tot doar din banii mei, distractii si tot ce tine de pici tot eu), in vacanta sa mergem...nu are nici o atractie...Deja vin cu propuneri,solutii care ar putea sa ajute cumva sa iesim, nu vrea. I-am adus si niste exemple ca barbatii pleaka peste hotare la lucru, ca altfel nu iesim din datorii, imi spune de ce nu ma duc eu...

Cu vorba nu-l ia, nu stiu cum sa mai fac, ce fel de motivare deja ii mai trebuie, stie ca eu ma descurc si se culca pe-o ureche..Imi pare ca nu mai rezist,ma zbat ca pestele pe uscat, de una singura nu-i pot intretine pe toti...

Dati-mi vre-un sfat, va rog, ce sa fac??? vreau si eu sa traiesc normal,sa-mi pot permite cite ceva in afara de strictul necesar....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Atita timp cit o sa-i cautati motivari, iesiri din situatie, propuneri, dar singura o sa duceti mai totul in spate, atita timp el va cirni din nas, se va face intr-o ureche si nimic nu va dori.

Cum adica, dvs lucrati, aveti grija de casa, copii... si inca si de el? El ce, are probleme grave de sanatate? 

De ce o faceti pe mamica? 

Revizuiti cine si ce tre sa faca in familie, puneti pe spinarea lui mai multe responsabilitati. Acum e rindul dvs sa va mai relaxati.

Unica ce, straduiti-va sa rezolvati situatia fara comparari, ca altii lucreaza, ca altii se duc peste hotare. Pur si simplu, puneti-l lucru. 

 

Eu ma uit la maica-mea, toata viata a dus totul in spinare. Desi, relativ el e sanatos, poate lucra si mincare poate face, dar nu stiu de ce, o asteapta pe maica-mea sa vina obosita de la servici sa faca ea mincare (cica ea mai gustos gateste).

Si eu stiu tare bine ca taica-meu poate totul, cind stateam doar eu cu el acasa, cu mine nu mergea maguleala, el facea si mincare, si curat, si spala - absolut totul. 

 

Calaresc pe cei care permit asta, din pacate... Soviste, nu stiu ce... cind vezi cit e de bine pe spinarea cuiva, se duce sovistea nu stiu unde. Nu toti barbatii pot asta aprecia, ei repede trec in categoria "parazit" (sa ma scuzati).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
niusea

Imi pare rau cind aud asa situatii,mai ales in familii unde sunt copii.Mai ales cind auzi ca tata a 2 copii care ar trebui sa munceasca dublu ,s-ai intretina sa le ofere conditii.Nici nustiu ce sfat as putea sa va spun,odata ce d-ra zice-ti ca ati incercat,mai multe modalitati...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
niusea

Este greu dea sfatui cumva.D-ra deacum analiza-ti, cit o sa pute-ti sa mai duce-ti !? Ati spus ca serv.comunale neachitate de 10 luni? Stapinul ce zice? Iala si tu mai din serios,explicai,daca nu isi da interesul sa munceasca...atunci lasa sa se intretina singur.

Editat de niusea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
krestik

я на вашем месте бы тупо перекинула на него половину , а то и больше обязательств. может по хитрому или прям в лицо , но сделала бы. для начала точно детей бы отправляла с ним с утра в сад. домашние дела также. пусть встает пораньше. раньше он вам помогал по дому элементарно? убрать? приготовить?

 и наверное  поставила бы ультиматум, чтобы зачесался один раз. когда вижу как мужики тормозят и все им лень делать, а женщина как трудовая лошадь, так честно бесит. когда вместе тогда да. но когда только один старается на благо семьи и неважно он или она, то это не семья.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.