Barbi

Анализ на гормоны ЩЗ

Postări Recomandate

Barbi

Buna ziua, Domnul Doctor,

 

Va rog frumos, ajutati-ma, ce analize la gormoni trebuie sa dau dupa rezultatele UZI:

Gl. teroida: contur regulat

lob drept 42x14x10 mm cu nod 7 mm

istneul : 3-4 mm

lob stang : 42x16x10 mm

Cu schimbari difuza.

Concluzie: Gusa diffuza. 

 

Pot sa dau analizele la laboratorul Invitro?

Va multumesc frumos.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Buna ziua, Angela.

TSH, T4-liber, Anti-TPO, Anti-TG.

Да, можно в Invitro, надежная лаборатория.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Barbi

Va multumesc frumos, Domnul Doctor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Barbi

Domnul Doctor, buna ziua,

Am primit pe e-mail de la Invitro rezultatele analizelor la hormoni:

TSH 2,60 (0,4-4)

T4 free 0,75 (0,69-1,7)

anti-TG 20,0 (0-40)

anti-TPO 10,0 (0-35)

Glucoza 5,4 (4,1-5,9).

Va rog frumos sa le comentati. 

Va multumesc anticipat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Buna ziua, Angela.

 

Анализы очень хорошие. Щитовидная железа отлично работает и справляется со своей функцией.

Аутоиммунного процесса нет.

Самое важное, что не требуется гормонального лечения.

В таких случаях я назначаю препарат йода в дозировке 100 мкг, например, Йодомарин. По одной таблетке утром, после завтрака в течение 3 месяцев. Так мы восполним запасы йода в организме.

Далее УЗИ щитовидной железы через 3 месяца.

 

Cu respect,

Stepan Suparski

Medic endocrinolog

 

www.endocrinolog.md

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Barbi

Спасибо Вам большое за консультацию!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Kishiniov2016

Добрый день подскажите пожалуйста мои результаты в норме?573ecc50b885c_003.jpg573ecc5e0c2fa_004.jpg573ecc8e27c58_005.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Добрый день подскажите пожалуйста мои результаты в норме?573ecc50b885c_003.jpg573ecc5e0c2fa_004.jpg573ecc8e27c58_005.jpg

Татьяна, добрый день! Создайте свою тему. Напишите свой возраст, рост, вес. Что Вас беспокоит, почему решили сдать столько анализов?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
OxanaFloreaValeriiFlorea

BUNA, as vrea si eu o consultatie, as vrea sa mentionez ca am facut analize de loborator si USS la glanda.Glanda teroida -DIMENSIUNI-lobul drept-15,4x16,4x16,4x41,7mm.Volum 5,5 cm3, LOBUL STING- 16,8X16,6X42,1 mm. Volum 6,1 cm3 ISTM 3,8 mm. Starea s-a declansat in ultimii 2 ani, dupa prima nastere,cind a sporit pilozitatea, caderea parului din cap, piele uscata, mentionez ca acum am 27 ani, greutatea-60, inaltimea 157 cm. T4l-0,9, T3l-2,5, Iodi in urina -42,0, testeteteron-0,95,CALCIU SERIC t-2,4mmoli\l. Spuneti va rog ce tratament pot sa urmez si daca e nevoie de careva analize.....mersiiiiii

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum