Alibuj

Revenirea la serviciu din concediul de ingrijire a copilului

Postări Recomandate

Alibuj

Buna ziua Dl avocat.am si eu o mica nelamurire.la moment sunt in concediul de ingrijire a copilului pina la 3ani,acesta expira in februarie 2016.din 2007 sunt angajata la o intreprindere ,iar locul meu de munca era intr-un centru raional,filiala a acestei intreprinderi.Din 2013 cind am iesit in concediul de maternitate,Mi-am schimbat si domiciliul la chisinau.Intrebarea este urmatoarea:

1.la revenirea la serviciu,compania la care activez Trebuie sa ia in calcul schimbul meu de trai si sa-mi ofere un post si functia similara in chisinau? Care ar fi solutiia la aceasta situatie din punt de vedere legal?

2. In cazul cind imi prelungesc concediul de ingrijire a copilului ,Deja neplatit pe inca 3ani,I'm se pastreaza functia si postul de lucru in centrul raional?

Sper ca am fost destul de explicita .Multumesc anticipat pentru raspuns!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
lumipupsic

Sper sa nu se supere domnul consultant...

   In timpul aflarii in concediul suplimentar neplatit pentru ingrijirea copilului de la 3 la 6 ani, locul Dvs de munca (functia) in centrul raional se mentine.

  Cit priveste schimbul de trai, trebuie sa vorbiti cu administratia companiei - au sau nu functii  vacante conforme specializarii Dvs. in Chisinau, aici cred ca mai mult depinde de dorinta lor de a va transfera.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum