Vizitator Laura

Partenerul de viata si fosta lui muncesc impreuna...

Postări Recomandate

Vizitator Laura

Salut tuturor. Am o problema care ma macina de ceva timp. O sa incerc sa explic pe scurt situatia in care ma aflu: am avut o relatie de citiva ani cu actualul meu partener cu care inca nu suntem casatoriti. Ceva timp in urma, luind o pauza, ne despartisem pentru o perioada destul de lunga. Dupa ceva timp, cind inca eram despartiti, el a avut o relatie scurta de o luna-doua cu o colega de la munca. Apoi a inteles ca inca tine la mine si ca ar trebui sa ne dam o sansa. I-a explicat ei cum stau lucrurile. S-au despartit iar la scurt timp ne-am mutat din nou impreuna. Ea a reactionat foarte urit, incit nu-l saluta la munca, il ignora in fata tuturor si ii zisese ca o sa plece de la munca pentru ca nu suporta sa stie ca s-a comportat asa cu ea, adica s-a intors la mine. Evident nu a plecat, continua sa munceasca si in prezent acolo. Ambii sunt simpli colegi, adica nu este el superior sau invers. Ea are un copil din prima casatorie, de 14 ani si e genul de femeie care se "agata" d gitul barbatului. Intro zi, stiu ca nu este frumos, am citit mesajele ei din telefonul lui. Plingind, il ruga sa se duca la ea acasa, sa n-o lase asa, ii scria pe retelele de socializare, ii vorbea rau de mine ca nu as merita dragostea lui. Mereu o enerva faptul ca noi ramasesem prieteni pe perioada despartirii, adica uneori ne intilneam la o cafea. Avem multe cunostinte comune, rude chiar si nu am intrerupt definitiv relatia noastra. Ce ma deranjeaza pe mine acum este ca... ea continua sa-l sune pe nr lui privat, chipurile sa vorbeasca de munca cind ar putea sa-l sune direct la munca pe fix. Ii povesteste ca are probleme cu fostul sot si alte chestii personale. Desi i-a zis lui ca deja nu mai are sentimente fata de el, faptele ei vorbesc indirect despre altceva. Asa percep eu. El imi tot zice ca ea nu inseamna nimic pt el decit o simpla colega si atit, si ca relatia scurta cu ea l-a facut sa inteleaga ca in viata lui nu vede pe nimeni alaturi decit pe mine dar totusi... stiind ca au avut o relatie oricit de scurta si faptul ca ei continua sa munceasca unul linga altul ma deranjeaza enorm... Ea face deseori glume la adresa mea, gen cind recent au avut o discutie pe tonuri mai aprinse in privinta muncii, i-a zis partenerului meu: "Vrei cumva sa plec de aici ca s-o aduci pe prietena ta in locul meu?" adica pe mine... Ar fi o prostie sa plece el de acolo, avind in vedere ca cistiga destul de bine si ca suntem intro tara straina, unde nu e deloc simplu sa gasesti de munca... dar gindul ca ea mereu se "invirte" pe linga el ma lasa perplexa. Voi ce credeti despre asta? Va multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
azar

А зачем вам беспокоиться,если по вашим словам,она ничего не значит для вашего мужчины)

Так интересно,он с ней имел связь,а разбираетесь с ней вы,и считаете,что это в порядке вещей.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Laura

Azar,cred ca nu m-ati inteles corect. Eu nu clarific nimic cu ea. Vroiam doar sa zic ca ma deranjeaza atitudinea ei fata de el, cind mereu aluzie la mine, il suna cu un pretex ca apoi sa-i povesteasca toate probeleme ei si altele. Nu pot sa-mi invinuiesc sotul pentru cum se comporta ea, dar nici indiferenta nu pot fi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
jagoda

Azar,cred ca nu m-ati inteles corect. Eu nu clarific nimic cu ea. Vroiam doar sa zic ca ma deranjeaza atitudinea ei fata de el, cind mereu aluzie la mine, il suna cu un pretex ca apoi sa-i povesteasca toate probeleme ei si altele. Nu pot sa-mi invinuiesc sotul pentru cum se comporta ea, dar nici indiferenta nu pot fi.

Autor, pentru Dvs ar trebui sa conteze nu atitudinea duduii fata de sotul Dvs

ci atitudinea lui fata de Dvs

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ingrid

1.Nu inteleg,daca voi ati fost prieteni cit erati despartiti socoteati asta normal,ce va deranjeaza ca si ei au ramas prieteni. :-).Inteleg ca nu va place,dar...это европейские отношения)

2.Intr-un mesaj il numiti- partener,in al doilea -sot,ap cine e de fapt?

Editat de Ingrid

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
BleStea6ka

Все такие умные, когда их это не касается....Представьте себя на месте автора. Врядли кому-то бы  понравилось, чтобы муж или молодой человек работал со своей бывшей. Я считаю, что если была какая-то связь, то по-любому просто" коллегами" уже двое взрослых людей быть не могут. И дело не в любви. Мужчин надо понимать...они не управляют своими инстинктами. Я бы посоветовала присечь данную ситуацию. Поговорить с мужем и обьяснить, что Вам это неприятно. Он должен принять какое-то решение. Либо поговорить с этой "коллегой" и дать понять, что не стоит ему звонить и рассказывать о своих проблемах, пусть звонит подруге например...либо поменять номер.Их отношения должны быть только деловыми. Либо в крайнем случае даже поменять работу! Как говориться "Береженого Бог бережет"..Женщины коварны, особенно одинокие с ребенком. И вообще хотелось бы понять намерения парня по отношению к Вам? Он собирается женится? Наверняка, если было первое расставание, то что-то послужило причиной..люди просто так не принимают решение разьехаться. Если ваша половинка любит и ценит вас, как он говорит, то обязательно разрешит эту ситуацию и не будет вам делать больно.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Laura

Explic putin situatia:nu ne-am casatorit pina acum pentru ca nu am dispus de timp, venim impreuna in Moldova doar o data pe an si atunci doar pe maxim 1 saptamina. Oricum, pentru mine nu este principial sa am certificatul de casatorie, atit timp cit impartim totul ca si cum am fi casatoriti. Ce tine de fosta... i-am spus ca ma deranjeaza aceasta situatie, nu ca as fi geloasa dar imi este neplacut sa stiu ca ea este mereu pe linga el. Nu imi place ca el nu are curajul sa-i zica faptul ca nu il intereseaza problemele ei, doar ca sa nu o faca sa sufere si mai mult.

 

Pentru Ingrid: nu cred ca intr-o perioada atit de scurta, o femeie poate avea un grad atit de inalt de confidenta cu un barbat incit sa-i povesteasca lucruri atit de personale si sa devina prieteni. La noi a fost diferit, am avut o relatie timp de 4 ani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
nadine80

Eu precis terminam toata prietenia lor din start! Imu inchipui cum autoare toata ziua sta numai cu gindul la ei. Daca nu a raspuns vreo jumate ora sotul, deja era sa ma gindesc ca ei au avut un scurt randevu printr-o debara. Sincer am o fantezie, spielberg otdihaet))

In privinta femeilor divortate cu copii, eu tot in rindurile lor, dar suferind atitea ani din cauza la alta care s-a bagat la mine in familie, pot sa spun ca in viata nu ma intereseaza barbati insurati. Imi inchipui ce simte sotia si nici nu vreu sa aud de asa pacate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Kometa

Автор, сложно что-то советовать, я понимаю что вам неприятно и тяжело, работу менять думаю что все же не стоит, но вот это, мне тоже бы очень не понравилось:

 

. Nu imi place ca el nu are curajul sa-i zica faptul ca nu il intereseaza problemele ei, doar ca sa nu o faca sa sufere si mai mult.

 

к это ему видите ли не хватает смелости?! Объясните мужу что вам неприятна эта ситуация, пусть представит аналогичную ситуацию, только с ваи в главной роли,

если он дорожит вами, вашими нервами, не ее, а именно вашими, так пусть пресечет все это, твердое нет и все. Даже самые настойчивые отступят, я так думаю.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ingrid

Explic putin situatia:nu ne-am casatorit pina acum pentru ca nu am dispus de timp, venim impreuna in Moldova doar o data pe an si atunci doar pe maxim 1 saptamina. Oricum, pentru mine nu este principial sa am certificatul de casatorie, atit timp cit impartim totul ca si cum am fi casatoriti. Ce tine de fosta... i-am spus ca ma deranjeaza aceasta situatie, nu ca as fi geloasa dar imi este neplacut sa stiu ca ea este mereu pe linga el. Nu imi place ca el nu are curajul sa-i zica faptul ca nu il intereseaza problemele ei, doar ca sa nu o faca sa sufere si mai mult. Pentru Ingrid: nu cred ca intr-o perioada atit de scurta, o femeie poate avea un grad atit de inalt de confidenta cu un barbat incit sa-i povesteasca lucruri atit de personale si sa devina prieteni. La noi a fost diferit, am avut o relatie timp de 4 ani.

Eu doar nu am de unde sti ,ce au avut ei si cit de mult timp. :-)

Parerea mea e ca tot depinde de el in situatia data si ca doar el va decide daca va auzi ca asta va deranjeaza,sa mai comunice cu ea sau nu.Da,neplacut ca lucreaza impreuna,dar sunteti in afara si nu e atit de simplu sa gasesti de lucru,sincer,nu stiu cum as proceda,cred ca i-as spune lui ca asta mi-e foarte neplacut,desi,el poate sa discute doar la lucru cu ea si nici sa nu auziti ca mai comunica ei.Iar asta cred ca e si mai rau.

Dar in privinta femeilor cu copii,nu toate sunt la fel,sunt care cu copilul lui si chiar daca le este greu nu mai comunica ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Clar ca e neplacut. Eu tot n-as fi tare bucuroasa sa fiu in asa situatie, dar nici nu vad sensul sa va stresati.

Prietenul/sotul trebuie sa puna punct. Inseamna ca el nu a explicat bine. Inteleg ca persoane sunt diferite, mai smechere, mai obraznice, dar mi se pare ca e posibil sa-i zici clar unei femei ca totul a luat sfirsit. 

 

La urma urmei, ea a avut o relatie cu el cind nu erati impreuna - nu vad vina ei, sincer. Cine stie ce mari si tari i-a promis sotul dvs si ea, tot viseaza si spera ca-l va intoarce. 

Faptul ca ea scrie cu aluzii la adresa dvs nu e placut deloc, asta inseamna ca ea este disperata si metodele pe care le-a mai incercat, nu au functionat si acum foloseste ceva mai dur.

 

Pina sotul n-o sa hotarasca ceva, n-o sa-i explice clar ca "finita la comedia", ea va continua sa sune/scrie. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ingrid

Ma gindesc ca daca el ii explica si ea nu intelege,pur si simplu ar putea sa o ignore ,si mesajele si sunetele si ea oricum va intelege.De atit si spun,totul depinde de el!!!Nu de Dvs si nu de ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Laura

Ma gindesc ca daca el ii explica si ea nu intelege,pur si simplu ar putea sa o ignore ,si mesajele si sunetele si ea oricum va intelege.De atit si spun,totul depinde de el!!!Nu de Dvs si nu de ea.

 

Nu il suna sistematic, bineinteles, asa citeodata dar e suficient sa ma indispuna.Va spun un caz concret: recent partenerul meu a luat parte la un Maraton si cu aceasta ocazie fosta i-a scris: Succese mari, iti tin pumnii si cred in tine. Iar dupa, l-a intrebat, tot prin mesaje, cum a fost. Poate e o prostie, dar cred ca ar fi putut sa-l intrebe personal, a doua zi la munca. Cred ca isi da seama ca pot sa citesc aceste mesaje si poate nu imi e placut. Nu inteleg, care e scopul ei, de fapt?!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
jagoda

cu aceasta ocazie fosta i-a scris: Succese mari, iti tin pumnii si cred in tine. Iar dupa, l-a intrebat, tot prin mesaje, cum a fost. Poate e o prostie, dar cred ca ar fi putut sa-l intrebe personal, a doua zi la munca.

nu vad decat un mesaj colegial

da' cu ce se ocupa ei la munca, daca nu-i secret

ce chiar atit de mult timp liber au pentru a palavragi?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Laura

nu vad decat un mesaj colegial

da' cu ce se ocupa ei la munca, daca nu-i secret

ce chiar atit de mult timp liber au pentru a palavragi?

 

Ei muncesc in acelasi departament, au acelasi orar si evident se vad in fiecare zi. Nu au foarte mult timp pentru palavrageala, dar totusi e imposibil sa nu comunice lucrind impreuna. Repet,nu se intimpla sistematic, dar oricum dupa mine ea nu se comporta cu el ca si cu un simplu coleg. Ar fi mai de inteles prietenia cu o colega, doar intre femei se discuta multe. Incerc sa nu ma gindesc la asta, dar nu prea reusesc. Va multumesc pentru raspunsuri.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Cel mai slab va renunta:)

Poate asa gindeste colega sotului?

 

Cum ati scris, probabil ea se gindeste ca-i cititi mesajele si, intr-o buna zi, cel ce nu rezista, face un scandal, isi iese din balamali si renunta. 

Sper sa nu am dreptate si ca aceasta femeie nu are asa ceva in gind. Dar un lucru pot sa va zic, cu cit mai mult acum o sa va axati, o sa-l dojeniti si o sa va stresati, cu atit mai mari sanse aveti sa agravati totul.

 

Daca din partea lui nu se simte nimic suspect si doar periodic ii mai scrie, nu faceti din asta tragedie. Uneori, noi avem nevoie de mai mult timp ca sa constientizam ceva, iar in cazul celegei, ea cred ca inca n-a inteles ca totul e terminat. De asta inca mai incearca cumva sa mantina relatia, sa mai scrie...

 

Si nu intodeauna ai timp la serviciu sa vorbesti. Sotul meu, dexemplu, vine acasa si apoi cite o ora vorbeste cu colegul. La intrebarea mea de ce nu au vorbit la lucru, el mi-a zis ca ei, uneori, nici la ceafa nu reusesc sa se scarpine, nu sa mai stea de vorba (desi, lucreaza cot la cot). 

 

Noi, femeile, avem o fantezie bogata, dar uneori, e mult mai simplu decit noi ne imaginam:))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Zefirka

 

Автор , сопереживаю вам, НО кажется , что Ваши Переживания не напрасны ... Увы...

Совсем не понятно поведение вашего молодого человека :-(((

Если вам это неприятно и больно и вы ему это говорили , почему он не прекратит такое приватное общение с бывшей? Если так дорожит вами???)

Или он хочет сидеть на 2-ух стульях?

 

И вообще ,хочется задать ему всего 2 вопроса, что вам и рекомендую ...

1. ЧТО его связывает с бывшей и почему он ТАК щадит вдруг ее чувства?

2. Главный вопрос! ПОЧЕМУ он не женится на вас и когда это произойдет ?

( Пы Сы Сразу скажу что не верю что спустя столько лет вы не хотите замуж и что проблема в том что не успеваите!

Было бы желание!!!)

 

Друзья наши как раз за недельку все и сделали...

Узнали всю инфу по телеф и интернету, собрали документы , рас писали их за сутки вроде, повенчались и свадьбу даже сыграли, веселую и без лишних приготовлений и нервотрепок . После замы и похмелки проважали их в аэропорт. Они были выпившими и веселыми , но такими счастливыми ! А все потому что очень ХОТЕЛИ пожениться. Без показухи , а так для себя .... по настоящему )

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Alexandra, cu totii noi stim ca "stampila" nu este o garantie...

 

Noi cu sotul, tot, mult timp am intins-o cu casatoria (multe a trebuit sa rezolvam, asteptam s.a.). Daca doua persoane vor sa fie impreuna, vor fi si nimic nu le va incurca.

 

De ce sotul se comporta asa? Personal, cred ca multi barbati asa fac. Stau in gaoacea lor si asteapta cineva sa le rezolve intrigile lor amoroase sau sa treaca totul de la sine.

Acea femeie, cred ca a considerat relatia lor serioasa, dar in scurt timp, s-a adeverit ca nu e asa. Bine, el a inteles ca pentru el, mai buna candidatura decit autoarea, nu exista. Insa, pentru colega, daca el nimic clar si concret nu i-a explicat, autoarea poate fi privita si ea ca o manipulatoare (ca uite l-a lasat, asa un barbat bun si cind ceva nu i-a convenit, repede s-a intors la el).

 

Aici, ambele femei ceva fantezeaza, construiesc scenarii, care, poate nici nu au existat si nu vor evolua asa cum si le imagineaza ele.

 

Se primeste ca el nu vrea sa fie dur cu nimeni, crede ca toutl de la sine va trece, dar mai rau face. Ambele femei sufera in felul lor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
radiomonstr

Сначала хотела написать, что любимый ваш не хорошо поступает. А потом вспомнила :))) мой муж работал почти 10 лет со своей бывшей, включая все то время, что мы встречались. Я могла бы многое додумать, но мы отлично общаемся. У него хороший вкус :))))) правда она не истеричка и ни разу не было щикотливых смсок или взглядов. Теперь она замужем и мы все дружим семьями. Случается и так.

 

На вашем месте, я бы в тайне мечтала, чтобы он ушел на другую работу и оборвал всякое общение. Для меня это был бы единственный догичный выход. Раз уж она так просится быть 3 лишней.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
katiun4ik

Могу предположить,что молодой человек автора просто чувствует вину перед коллегой,поэтому и не прекращает общение. 

Ну а она в свою очередь думает,что все еще возможно вернуть.Как раз из-за того,что они пока еще не поженились. Ведь в ее глазах это может выглядеть.как сомнения мч относительно своей второй половинки,,,ну по крайней мере ей наверное так хотелось бы думать. Вот она и не угомонится никак.

 

п.с. Очень уважаю разведенных женщин,не лезущих в чужие семьи,с моральными принципами и памятью о том,через что им пришлось пройти. 

Editat de katiun4ik

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
azar

Тут нет семьи,просто партнерство,автор сама пишет,поэтому и ситуация такая,обе борются за одного мужчину,а мужчину все устраивает,если бы хотел,давно пресек все с коллегой.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Laura

Alexandra, cu totii noi stim ca "stampila" nu este o garantie...

 

Noi cu sotul, tot, mult timp am intins-o cu casatoria (multe a trebuit sa rezolvam, asteptam s.a.). Daca doua persoane vor sa fie impreuna, vor fi si nimic nu le va incurca.

 

De ce sotul se comporta asa? Personal, cred ca multi barbati asa fac. Stau in gaoacea lor si asteapta cineva sa le rezolve intrigile lor amoroase sau sa treaca totul de la sine.

Acea femeie, cred ca a considerat relatia lor serioasa, dar in scurt timp, s-a adeverit ca nu e asa. Bine, el a inteles ca pentru el, mai buna candidatura decit autoarea, nu exista. Insa, pentru colega, daca el nimic clar si concret nu i-a explicat, autoarea poate fi privita si ea ca o manipulatoare (ca uite l-a lasat, asa un barbat bun si cind ceva nu i-a convenit, repede s-a intors la el).

 

Aici, ambele femei ceva fantezeaza, construiesc scenarii, care, poate nici nu au existat si nu vor evolua asa cum si le imagineaza ele.

 

Se primeste ca el nu vrea sa fie dur cu nimeni, crede ca toutl de la sine va trece, dar mai rau face. Ambele femei sufera in felul lor.

 

Fericire, este exact cum ai scris. El se considera vinovat in fata ei, prin faptul ca nu ar fi trebuit sa inceapa o noua relatie avind confuzie in cap. Din spusele lui, nu i-a promis nimic. Mi se pare firesc, cunoscindu-l. Nu e genul care sa promita marea si sarea la inceputul relatiei cu o persoana. Mai degraba ea si-a inchipuit cine stie ce, avind in vedere ca are un copil din prima casatorie si recent a divortat de al doilea sot. Poate s-a gindit ca el e persoana cea mai potrivita pentru a-si aranja viata sentimentala. Fericire, ai perfecta dreptate zicind ca ma vede ca o manipulatoare, i-a zis tot timpu ca eu sunt de vina, ca ar fi trebuit sa diapar din viata lui complet si sa nu stau pe aproape, considerindu-ma o "ispita". La intrebarea mea de ce ii raspunde cind ea ii scrie, el imi zice ca alegerea a facut-o deja si faptul ca-i raspunde e strict in semn de respect fata de ea, caci cunoscind-o mai mult decit pe alte persoane de acolo, nu poata sa se comporte ca un strain cu ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ingrid

Pentru mine asta si inseamna cu fundul in 2 luntrii.Credeam ca numai ea scrie,dar daca el ii si mai raspunde...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Laura

Pentru mine asta si inseamna cu fundul in 2 luntrii.Credeam ca numai ea scrie,dar daca el ii si mai raspunde...

 

S-a intimplat doar de citeva ori, iar el i-a raspuns destul de impartial, adica in doua cuvinte. Am incredere in el, dar ma enerveaza enorm atitudinea ei fata de el. Cind incerc sa vorbesc cu el despre situatia asta, el imi zice ca nu vede nici o problema atita timp cit stam impreuna si ca ceea ce zice ea, pe el nu-l priveste. Adica nu vede necesitatea sa-i zica tare si despicat ca nu au ce discuta inafara de probleme la munca. Credeti ca imi fac griji degeaba?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
azar

Вы хотите чтоб вас успокоили.

 

Представьте,если у вас была бы связь на стороне,и вы работаете вместе,и мило переписываетесь. ..

Как бы ваш мужчина реагировал,приятно ли ему это было?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum