CONFERINȚA PENTRU PARINTI “CUM SĂ CREȘTI UN FORBES?”


 Share

Recommended Posts

AKoff

Asociația Obștească “Inovație în Educație” în parteneriat cu Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova, susținute de Academia de business pentru copii și adolescenți Prospera organizează în premieră la Chișinău un eveniment de educație financiară pentru părinți. Invitat special Claudia Suhov – profă de antreprenoreat, femeie de afaceri în domeniu educației.

Изображение

 

Conferința aduce în atenția părinților temele: “Ce înseamnă copil responsabil”, “cum îți încurajezi copilul să fie independent”, “cum să depășești orice criză”, “cum să crești un copil armonios”, “cum încurajezi libertatea de a visa” și “cum să faci față provocărilor viitorului”.
La baza temelor stă analiza pieței europene de educație în sine și educația non-formală, istoriile copiilor și personalităților notorii.

 

In finalul conferinței va avea loc o discuție liberă cu invitatul din România în care părinții vor putea supune dezbaterii orice subiect de interes legat de educația “altfel”.

 

Cei mai rezistenți și interesați pot rămâne la Gala Proiectelor de business a elevilor Academiei Prospera pentru a vedea partea practică a educației financiară. GRATUIT

 

Conferinta "Cum să crești un Forbes?" este dedicată tuturor părinților conștienți, pedagogilor, specialiștilor din domeniu care vor să-și ajute copii să crească fericiți, independenți, curajoși, adevărați oameni de succes.

 

Despre invitat: Claudia Suhov este cofondatoare Kidster companie de cursuri și tabere pentru copii. Din anul 2011 și-a început activitatea antreprenorială, la 21 de ani. Prima antreprenoare sub 30 de ani, care a apărut pe coperta a revistei FORBES Romania. Premianta concursurilor “Arena Leilor” și “Young Leonardo Award” pentru implicare în educație.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Când: 23 mai 2015 ora 11.00 - 14.00

 

Unde: Garden Palace Events Restaurant, Chișinău, str. V. Alecsandri, 8

 

Înscriere se face pe www.inovatie.md

 

Costul
180 lei la înregistrarea până la data de 15 mai
220 lei la înregistrarea după 15 mai

 

REDUCERE - 10% la înregistrarea a 2 părinți împreună

 

Mai multe detalii despre costul biletelor și inscrieri puteți afla pe www.inovatie.md, la telefon 079 857 022 sau contact@inovatie.md.Нажмите здесь для просмотра
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share