liubacica

INTERACTIV.MD

Postări Recomandate

liubacica

Salut la toata lumea,varog sa ma ajutati cu orice informatie despre aceasta companie.Preconizeaza constructia unui cartier destul de mare la ciocana,pe teritoriul ingradit deja de mai multa vreme incapat strazile MIRCEA cel BATRIN intersectie cu DUMENIUC,tin chite am inteles vinzarile merg in toi dar nu prea se vede lucru,am cautat ceva informatie despre ei pe retele dar din pacate nu am gasit nimic,au date in exploatare blocuri destul de reusite pe INCULET,ALEXANDRU cel BUN,mersi anticipat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ElenaBJ

Frumos proiect. Ați mai aflat ceva?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
liubacica

cu parere de rau toti tac

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
youth

Locuim pe Alexandru cel bun , casa construita de Interactiv, este minus mare geamuri termopan necalitative care nici nu poti sa schimbi din cauza constructiei care merge de sus in jos totul intreg. Nu stiu cum acum dar ce ati facut 15 ani in urma cu aceasta casa este dezastru cu geamurile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
youth

Ca sa intelegeti ce am invedere, toata armatura albastra care este lipita de termopan este de la etajul 2 pina la 9 sau 10 , daca cineva doreste sa schimbe termopanul atunci este nevoie ca toti sa schimbe si aceasta armatura de dat jos altfel nu se primeste. In unele locuri sa mai desprins bate un vint si se loveste mereu de termopan , la caldura se dilata la frig se stringe si tot asta da sunete.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
youth

In fine eu doar miam expus parerea ce tine de blocul de pe alexandru cel bun.

Va doresc ca urmatoarele obiecte sa fie mai reusite in privinta aceasta. Zi buna.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
liubacica

careva lucrari se fac dar cu viteza melcului,cam 6-8oameni pe santier,sunt tare dezamagita,in comparatie cu elidorado stau pe loc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Guest

Eldorado ca si multe alte companii construiesc case cu scop comercial - proiecte simple din materiale ieftine. Interactiv construieste un cartier deosebit, din materiale ecologice cu implimentarea a 4 tipuri de energii regenerabile. Este un proiect unic in lume care a necesitat 2 ani de proiectari, verificari, adoptari, studiu de fiazibilitate elaborat de companii straine, acceptari la granturi pentru sustinerea retelilor ingineresti ecologice. 

Alte companii contruiesc cite 1-2 case, pe rind. Noi construim 5 deodata in prima etapa si paralel 3 pentru etapa 2. Toate cele 5 case au un singur fundament legat prin parcare subterana in 2 nivele. Pentru saparea celor 98 de sonde de 100-200 m in pamint fiecare, nici nu era nevoie de multi angajati: erau doar exact atiti specialisti cit este necesar.  Acum constructia se avanseaza mai intens. 

Interactivul intodeauna a avut tehnologia sa mai specifica ca sa construiasca case sigure, implimentind inovatii. Datorita Interactivului, nu se mai constuieste dupa normativele si standartele sovetice, am schimbat mentalitatea in constructii  demonstrind ca se poate si altfel chiar daca pare ambitios. 

 

La cartierul Eco Moldova dorim sa construim cu banii investiti de proprietari, ca sa nu apelam la credite care ulterior va face sa ridicam preturile. Interactiv intodeauna construieste cu incredere. Si de aceasta data  isi va respecta termenul de constructie, gasind solutii. Ne asteptam si la sustinerea Dumneavoastra pentru care ne straduim. Acum avem o promotie de 550 euro/m2. Implinim 20 ani de activitate. 20 apartamente le vindem mai ieftin cu 3400-4500-6450 euro pentru  1-2-3 odai.  

Pentru cei care s-au hotarit, Va asteptam sa alcatuim contractul de investitie.

Unic in lume??? Chiar? 550 EUR per m2?

Sa inteleg ca sunteti, un fel de, reprezentant oficial al acestei companii, care face promotia acestui proiect?

Daca da - ar fi cazul sa corectati erorile gramaticale care apar in acest mesaj, de altfel compromiteti imaginea companiei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Guest

Scuze. Am scris in forma libera. Din graba, posibil ceva am omis. Cu regret nu e posibil sa redacteaz. Da - e unic in lume ca complex. Blocuri locative sunt deja si in Moscova si in Bucuresti, posibil si in alte orase. Anterior se instala incalzirea geotermala doar la case particulare sau cladiri cu citeva nivele. 

Si care va fi costul acestei novatii? Ma refer la perspectiva deservirii acestui sistem "unic" de incalzire geotermala?

Daca se poate sa prezentati pretul pentru Gcal si nu "net", dar total, cu cheltuieli directe + indirecte (overheads, chirie, consumabile si piese de schimb "unice", etc). Tot ce e "unic" de regula costa mult. Deservirea acestui sistem "unic" la fel o veti face voi, corect? 

Editat de Снежинка

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
liubacica

Draga reprezentanta a interactivului,in ziua de azi toti construiesc cu scop comercial,dar angajeaza destui lucratori ca lucru sa mearga operativ.Ridica chite 2,3 case o data,dar pe santierul vostru din vara si pina acum abia au fost ridicate 2 nivele de parcare la un singur bloc,lucru care ma intristeaza.Slaba nadejde ca peste un an investitorii se vor bucura de cuibusorul lor,dar am avut mari sperante legate de voi.....,.Dar totusi vreau sa fiu optimista si sper sa va tineti de cuvint.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
liubacica

Dupa cum am vazut pe facebok sau mai inmultit lucratorii,fapt imbucurator,sper sa se lucreze mai operativ si dupa cum spuneti intradevar in 2017,sa ne bucuram de cuibusorul nostru. Succese Interactiv!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
liubacica

Salut la toti!tare ma stradui sa fiu optimista dar chite ori trec pe linga santier si vad ca sunt abia trei etaje ma eau fiorii si stau la dubii de alegerea facuta,ma uit la alte santiere cu ce viteza construiesc si nu inteleg ce se intimpla la interactiv de ce au asa putini muncitori...........

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
veaceslav1990

Salutare tuturor. Noi am procurat 2 apartamente cu cîte o odaie în blocul 6. A fost o decizie dificilă, mai ales în situația actuală cînd banii se cîștigă atît de greu. La început eram și noi alarmați de mersul încet al construcției, dar din 29 februarie cînd abia se începea a treilea etaj la primele două case, parcă merg mai bine. Chiar eri am fost la șantier, am văzut că deja se începe a construi al 6 etaj la primele două case și s-a turnat fundamentul la casa 3 și 4 (în trei luni - 3 etaje și un fundament e destul de ok). Ieri am fost plăcut surprins că a mai aparut o macara din astea mari, și parcă se mișcă destul de ok și la casa 3 și 4, probabil în curînd vor turna primul etaj de parcare. Nuștiu cum au fost tratați alți investitori, dar todeauna cînd mă duc la oficiu sau am o întrebare pe facebook sunt tratat bine (să vedem cum va fi în continuare). Acum pentru cei interesați în investirea în acest complex vă propun analiza făcută de mine înainte de a procura.

- În primul rînd mi-a atras atenția poziționarea: îmi place mult raionul Ciocana și îmi place faptul că nu se baga peste alt bloc sau ceva de genu (ce ar putea mai apoi degenera în scandaluri cu vecinii și așa mai departe).

- A doilea lucru la care am atras atenția a fost planificarea, care chiar e reușită (nu-mi plac deloc unele apartamente care au colidoare ca labirinturile, după părerea mea cu cît sunt mai puține colidoare și cu cît e mai mult spațiu cu atît e mai bine).

- A treilea lucru a fost sistema asta nouă de încalzire și ventilare. Am înțeles că se propune a fi mai economă, săptămîna viitoare chiar îmi propun să merg cu soția la un seminar să aflam mai multe despre ea.

- Modul de planificare însuși a complexului unde ne vom putea lăsa liniștiți copii la joacă și nu vom retrăi că e la drum sau că vor fi persoane străine în curtea casei, aici nu mai vorbesc de parcare.

Acum cea mai importantă parte a cercetării mele înainte de a investi. Interactiv a mai construit pînă acum și a construit pînă la final și probabil asta e cel mai important, blucurile de la Inculet vizual sunt destul de OK, iar problema cu ferestrele menționată mai sus de YOUTH în proiectul de la Ciocana parcă nus (fiecare etaj avînd ferestrele sale).

Ca să aflu despre partea financiară și alte detalii am intrat pe saitul Laetaj.md, care se presupune a fi finanțat de o organizație americană. După datele de acolo cu Lincența e totul bine, compania activează din 1995 și are un capital statutar destul de mare.Deasemenea acestei companii îi mai aparțin Radio Plai, Inter-Geotern și Marilu-Med. Ultimile firme nuștiu ce e cu ele, dar Radio Plai oferă un plus de încredere. Tot lor le mai aparíne și Restaurantul San Mari, deci nu e o companie micuță care a apărut de curînd. Tot pe acest sait am aflat că pe tot parcursul activității Interactiv a avut două procese de judecată ambele fiind minuscule (unul că sa deconectat lumina la un apartament și unu că termenul de după darea în exploatare în care investitorul are voie să vină cu pretenții era mai mic decît cel din legislație. Cazul cu lumina nu vorbește despre nimic totuși e la un singur apartament, cît privește cazul cu termenii - în contractul din prezent este stipulat că termenul este în conformitate cu legislația, deci problema nu mai poate apărea).

Un alt atu care ma încurajat să fac investiția este legat de sistema nouă de încălzire și mai ales achitarea acestor investiții din fondurile europene, reiese că compania a fost supusă unui control și de către aceștia (UE nu s-ar fi legat cu o companie seriozitatea căreia trezește dubii). 

Deja sperăm să se finiseze totul bine și să ne mutăm și noi cît de curînd într-o locuință nouă. Sper că am fost de ajutor celor care se gîndesc să învestească în complexul Eco Moldova, însă decizia finală vă aparține.

Editat de veaceslav1990

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
liubacica

Vreau sa va spun ca trec cam in fiecare zi pe alaturi,chitivai lucratori bat pasu pe loc,cu asa viteza de constructii nu termina ei degraba,nici o casa ridicata intrun an de zile,cam neinbucuratoare sunt prognozele

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mazda323

Am procurat si eu un apartament de la aceasta companie, tare greu mai construiesc, nustiu cum in 2017 vor da ei in exploatare ca in 1.5 ani  nu au finistat inca primele 2 blocuri, au mai ramas 1 an si mai au 5 blocuri slaba speranta  ca investitorii se vor muta in casa noua peste un an.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mazda323

Trec pe la santier, si cind ma uit ca stau pe loc si nimic practic nu se face, si chiar pun la indoiala ca vor da in exploatare investitorilor anul acesta apartamentele, imi pare rau de alegerea facuta si de vorbele goale ale reprezentantilor de la interactiv. Sper ca ceilalti investitori sa faca alegerea corecta. Domnilor de la Interactiv, uitativa in jur cum firmele de constructii construiesc .......

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Liubacica345

Salut la toata lumea!!! Proiectul Eco Moldova ca de obicei sta pe loc. In 2 ani au ridicat o casa cu 2 scari si aceia cu chiu cu vai,bani nau,investitori nu au,nustiu chiti ani vor mai trece pina vor da in exploatare primele 2 case. Imi pare rau de alegerea facuta varog sa ma sfatuiti cum as putea sami scot banii de la ei......sunt disperata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mazda323

Cred ca toti investitorii sunt diperati si dezamagiti de aceatsa companie, indeosebi de mersul lucrarilor  la proiectul ecomoldova. Investitorii care au avut sperante ca vor vedea apartamentele anul acesta, se uita pur si simplu la santier care practic sta pe loc (lucrari cu viteza melcului), dar de scos banii in contract scrie ca doar trebuie sa vinzi acest apartament (desinestatator)...........altui cumparator.....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Liubacica345

Atunci ce e de facut,poate mergem la ei si uitinduse la noi in oki sa ne spuie ce se intimpla! Nerusinatii

 

La 12.07.2017 la 7:39, Liubacica345 a spus:

Salut la toata lumea!!! Proiectul Eco Moldova ca de obicei sta pe loc. In 2 ani au ridicat o casa cu 2 scari si aceia cu chiu cu vai,bani nau,investitori nu au,nustiu chiti ani vor mai trece pina vor da in exploatare primele 2 case. Imi pare rau de alegerea facuta varog sa ma sfatuiti cum as putea sami scot banii de la ei......sunt disperata

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mazda323

Credca ar trebui sa ne adunam toti investitorii, si de mers pe santier cu directorul companiei pentru a explica ceea ce se intimpla. Ma tem ca nici in 2019 nu vom vedea apartamentele cu acest temp de constructie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Liubacica345
La 24.07.2017 la 13:34, mazda323 a spus:

Credca ar trebui sa ne adunam toti investitorii, si de mers pe santier cu directorul companiei pentru a explica ceea ce se intimpla. Ma tem ca nici in 2019 nu vom vedea apartamentele cu acest temp de constructie.

Buna ziua Mazda 323,spuneti varog dumneavoastra cum procedati cu achitarea?,noi mai avem o singura rata de achitat,insa nu vreau sa mai scap bani pe mina lor,ei la rindu lor ne suna si cer bani motivind ca daca nu achitam la timp o sa creasca pene....cum putem sai mai credem daca constructia sta pe loc,mai mult ca atit au demontat si o macara de la prima casa,am vorbit cu paznicu si mia spus ca au dato ca e scumpa arenda,nam idee ce e de facut

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mazda323

La mine cu achitarea e asemanator ca la Dvs., intradevar reprezentatii companiei au un tupeu iesit din comun. Fiind intrebati de ce asa merg greu lucrarile si cit vom mai astepta pina vom primi apartamentele, ei raspund ca la noi totul e bine si nustiu ce vedeti voi pe santier da la noi totul e bine, constructia merge, iaca cu asa atirnare fata de investitori. Nustiu cum vor construi ei un asa mare complex cand ei prima etapa nu pot sa termine de construit. Acum in genere s-a oprit totul, nu mai vad muncitori pe santier.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
veaceslav1990

Salutare. Sunt şi eu investitor EcoMoldova, la fel de dezămăgit ca şi cei de mai sus, am făcut pe facebook Grupul închis "Investitor EcoMoldova" pentru a ne asocia toţi investitorii, aderaţi la acest grup, acolo discutăm problemele şi ne adunăm pentru a cere socoteală administraţiei. Vă aştept cu drag.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mazda323

Vreau sa spun ca toate termenele de dare in exploatareau a primei etape din acest proiect Ecomodova au trecut, necatind  la faptul ca aceste termene de la incheierea contractului de investitii era ianuarie 2017 pe urma leau extins pina in septembrie 2017, ajunsi in septembrie 2017 nici acum noi investitorii nu stim si nu primim raspunsuri de la compania de constructii cind concret vor da in exploatare. Nu fac altceva decit sa duca in eroare investitorii la unul spune intrun fel la altul in altfel. Suntem dezamagiti de reprezentantii acestei companii, oamenii asteapta apartamentele ei nici habar nu au, ne mint ori de cite ori ii telefonam. Lucrarile stau pe loc nimic nu se mai face pe santier. Domnilor de la Interactiv SA nu mai sunteti credibili!!!! dar de seriozitate ar fi de prisos sa mai spun. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum