mur

Descifrare analize

Postări Recomandate

mur

Buna seara, am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Dupa dureri in regiunea stomacului, am facut analiza la Heliobacter. Medicul mi-a prescris tratament cu ibutin si omeran. Vreau sa stiu daca exista o dinamica dupa tratament, cum se poate de descifrat a 2 analiza. Precizez prima analiza este inainte de tratament, a doua dupa tratament. Multumesc....

Prima analiza

551999bcc802a_ad.jpg

A doua analiza

55199817f24fe_analiza.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Buna ziua Inna!

 

Вам нужно обратиться к гастрологу. Сейчас Вы находитесь в разделе эндокринология.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
vera123

 

 

Buna ziua Inna!

 

Вам нужно обратиться к гастрологу. Сейчас Вы находитесь в разделе эндокринология.

PUTETI SAMI DESCIFRATI ANALIZA?

ANTI TPO 12(<34)

CORTIZOL384.6

PROLACTINA 409 (127-637)

T3 2.2 (1.27-3.07)

FT4 14.8 (10.6-22.7)

TSH 3.71 (0.27-4.2)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Добрый вечер, Вера. Все анализы в норме. С какой целью их сдавали? Планируете беременность?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
vera123

Добрый вечер, Вера. Все анализы в норме. С какой целью их сдавали? Планируете беременность?

da,dar la usg mia spus ca am un nodul mic

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Пришлите полное описание и заключение УЗИ, лучше копию, с обязательной фотографией узла.

Беременность сейчас планируется?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
margoshell

Buna ziua d-nul Stepan,

va rog respectuos sa va uiati si peste rezultatele ultimelor mele analize recent primite.

analiza a fost facuta in a 3 zi a ciclului mestrual

LH - 7.6

ANTI TPO >600 (<34)

Testosteron liber 0.0038

Estradiol <18.4

FSH 6

Progesteron 1.3

Prolactina 575

FT4 (tiroxina libera) 16.4

TSH 1.75.

am virta de 31 ani, 10 ani in urma am fost detectata cu hipertiroiedism gusa toxica gr3, dupa un tratament totul s-a normalizat, deja de 4 ani boala a trecut intr-o alta forma si anume tiroida autoimuna. doar ca nu inteleg ce forma cuprinde si care ar fi recomandarile ce trebuie sa le efecetuez pentru o perioada mai lunga de timp. plus la toate dorec foarte mult sa am copii si vreau sa stiu efectele negative care pot aparea. Multumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Buna ziua d-nul Stepan,

va rog respectuos sa va uiati si peste rezultatele ultimelor mele analize recent primite.

analiza a fost facuta in a 3 zi a ciclului mestrual

LH - 7.6

ANTI TPO >600 (<34)

Testosteron liber 0.0038

Estradiol <18.4

FSH 6

Progesteron 1.3

Prolactina 575

FT4 (tiroxina libera) 16.4

TSH 1.75.

am virta de 31 ani, 10 ani in urma am fost detectata cu hipertiroiedism gusa toxica gr3, dupa un tratament totul s-a normalizat, deja de 4 ani boala a trecut intr-o alta forma si anume tiroida autoimuna. doar ca nu inteleg ce forma cuprinde si care ar fi recomandarile ce trebuie sa le efecetuez pentru o perioada mai lunga de timp. plus la toate dorec foarte mult sa am copii si vreau sa stiu efectele negative care pot aparea. Multumesc!

Buna ziua!

Пожалуйста, задайте ваш вопрос в новой теме, создайте свою тему. Напишите нормы лаборатории, где сдавлаи анализы

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum