Vizitator Armonie

Prietenie...

Postări Recomandate

Vizitator Armonie

Am si eu o problema legata de un barbat. Cunosc pe cineva care imi place mult dar stiu ca si el ma place insa nu imi zice.  Noi suntem prieteni , asa am stabilit noi si nimic mai mult. Cind  ma vede  este foarte bucuros , vorbim mult si cu multa dispozitie pe fata lui . Citeodata il vad de de departe ca ma urmareste ,ma priveste tot timpul. Eu nu arat foarte super ca sa zic asa insa nu inteleg de ce nu imi zice ca are sentimente fata de mine. Mai exista si o problema ca el locuieste cu o femeie. Intr-o zi i-am sunat si i-am propus sa iesim el a zis ca este ocupat si ca nu poatea sa iasa cu mine pentru ca este insurat insa  pot pe viitor sa il sun ca nu se supara pe mine, asa a zis el atunci cind eu i-am spus ca nu il mai sunt niciodata. Imi zice ca  o iubeste si ca n-o sa o paraseasca niciodata. Eu simt si vad ca nu o iubeste pe ea, acolo sunt alte interese ca de exemplu financiar. Cum sa fac ca el sa vorbeasca deschis despre sentimentele lui. Este o situatie foarte chinuitoare pentru mine si deja nu mai stiu cum sa scap din ea de aproape 5 ani. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Zefirka

Мой совет прост... Буду жесткой, но это иногда нужно - поверь! Выброси все это из головы... Не трать время и эмоциональные силы на интрижку с женатым мужчиной. Это плохо было , есть и будет всегда!

Наверняка ты себе сама придумала иллюзию и сама в нее поверила...

Тот кто на самом деле любит, все делает для того что бы быть с любимым... А здесь тебя даже никто не обманывает ( как обычно бывает) , а прямо говорят - люблю , не уйду от жены .... Какие мотивы у него для того что бы быть с той женщиной и какая любовь - это не твое дело ...

А твое дело быть счастливой- найди себе свободного мужчину и люби и будь счастлива! Даже не так ...будь счастлива, занимайся своими делами, будь открыта чувствам и твой мужчина тебя обязательно найдет!!!

Editat de Zefirka

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Imi pare ca trenul a plecat...

Poate va faceti iluzii ca el va iubeste caci aveti sentimente fata de el???

 

Si data viitoare, daca vedeti ca barbatul cam frineaza, pai incercati prima sa vorbiti, e ceva normal, dar sa va implicatia acum cind are familie - nu e normal.

Editat de Fericire

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator lala

Cum sa fac ca el sa vorbeasca deschis despre sentimentele lui. Este o situatie foarte chinuitoare pentru mine si deja nu mai stiu cum sa scap din ea de aproape 5 ani. 

chiar crezi ca e posibil asa ceva , sa-l impui pe om sa-ti vorbeasca despre sentimentele pe care nu le are ?

doar iti spune deschis ca iubeste alta femeie si nu o va parasi. 

e mai simplu sa intelegi singura ca trebuie sa ai un pic de mindrie, sa-ti cauti de treaba si sa nu-i atragi atentia, decit sa pierzi timpul cu idei trasnite de al face sa vorbeasca despre nu stiu care sentimente

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lunatca

 Eu simt si vad ca nu o iubeste pe ea, acolo sunt alte interese ca de exemplu financiar. Cum sa fac ca el sa vorbeasca deschis despre sentimentele lui. Este o situatie foarte chinuitoare pentru mine si deja nu mai stiu cum sa scap din ea de aproape 5 ani. 

 

мне кажется, не вам судить какие ТАМ отношения, они сами разберутся

а вы потратили напрасно ПЯТЬ ЛЕТ! своей жизни

 

и вам их никто не вернет, одумайтесь!

посмотрите вокруг!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
azar

Сама придумала,сама поверила.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
taifu6ka

кто вам сказал, что вы ему нравитесь? и какое право имеете судить, что там нет любви?

Он вам лично сказал, что любит женщину и не оставит ее никогда, на что вы еще надеетесь?

Меня убивают такие женщины, которые лезут в чужие пары и имеют наглости еще обсуждать отношения и с уверенностью говорить, какие там взаимоотношения....уффф...займитесь своей личной жизнью и стройте ее...а его оставьте в покое, у человека уже есть семья....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
NadeaS

не хочу быть грубой, но ПЯТЬ лет- простите, но это уже диагноз!
забудьте! не ваш человек! Займитесь собой, пойдите на какие-нибудь курсы или (к примеру) запишитесь в спортзал. Займитесь своей жизнью и когда получится "освободится" от пустых надежд появится Ваш мужчина. Вы же своими иллюзиями сами свою жизнь гробите.
Пойдите на  консультацию к психологу, они и не в таких ситуациях помогают.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Taria

fantazeorka.  Hai sa ne punem in situatia in care dumneavoastra sunteti casatorita si apare o de asta de alde dumneata cu fantezii si incearca sa strice familia, cum ati reactiona? Inainte de a face ceva punetiva in locul acelei persoane. 5 ani pierduti dupa o fantezie???? sau totusi ati fost in relatii intime? Altfel nu-mi pot explica de ce ati pierdut 5 ani in zadar? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
lenacika

niciodata n-am inteles femeile care distrug familii!! putini barbati necasatoriti sunt pe lumea asta? sau credeti ca o sa fiti fericita alaturi de un barbat care si-a parasit sotia de dragul vostru? si de unde stiti ca n-o sa vina timpul cind o sa va lese si pe dvs pt o alta femeie? lasati-l in pace si cautati-va de viata voastra, si asa ati pierdut mult timp, mai ales ca barbatul va spus clar ca isi iubeste sotia. Sa distrugi o familie este un lucru foarte josnic, o FEMEIE cu principii nu se uita niciodata la barbati insurati

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum