Irinka

Marsala - Culoarea Anului 2015

Postări Recomandate

Irinka

În fiecare an, Institutul de Culori Pantone a declarat Culoarea Anului.De curînd Marsala a fost anunțată culoarea anului 2015. Aceasta, este o nuanță elegantă, roșiatică și care vrea să ne apropiem de tentele Pămîntului. Fie că vei opta pentru un accesoriu burgundy (vișiniu), fie ca vei opta pentru un astfel de look din cap pîna în picioare, culoarea anului te va face remarcată.

 

Ce este Marsala?

Опубликованное фото

Ca să lămurim totul de la origini, culoarea Marsala e a unui vin produs, unde altundeva decât în Marsala, un oraș vechi de pe coasta Siciliei. Acest vin are o concentrație destul de mare de alcool, in jur de 17-20% și vine atît in formă dulce, cît și sec.

Şi ca şi vinul al cărui nume îl poartă, ea denotă naturaleţea şi sofisticarea tonurilor pământii.

 

Cum purtăm Marsala?

Опубликованное фото

Dacă ai tenul cald si păr șaten, opteaza pentru o nuanță caldă, mai spre vișiniu. Dacă ești blondă cu ten și ochi deschiși, vei arăta mai șic în nuanță mai stinsă. Dacă există un contrast puternic intre păr si ten - de exemplu ten alb și păr negru - alege o nuanță intensă de roșu burgund. Marsala este o culoare perfectă în anotimpul rece, fiind in deplin acord cu culorile naturii toamna și contrastînd perfect cu zăpadă iarna. Vara se recomanda nuanțe ceva mai calde pe materiale usoare, vaporoase. Este o culoare roiala, perfectă la cocktailuri sau evenimente formale.

 

Accesorii Marsala.

Опубликованное фото

Dacă nu este tocmai genul tău de culoare, poți adopta totuși acest trend sub forma accesoriilor. O pereche de pantofi din piele intoarsa de culoare Marsala arată foarte bine în aproape orice combinație. Ochelarii de soare sau chiar o pălărie cu poale largi nu te vor lăsa neobservată și în pas cu moda. La fel este genul de culoare care arată perfect pe unghii sau pe buze. Așa că, dacă nu îndrăznești să te apropii de ea pe haine sau accesorii, un strat de lac de unchii Marsala îți va da un look actual, sofisticat.

 

Marsala și în vestimentația bărbaților.

Опубликованное фото

Deoarece este o culoare versatilă, se potrivește la fel de bine și barbaților. Bărbații care vor opta pentru această nuanță își vor arăta spiritul creativ și, pe lînga toate acestea, ea poate fi purtata cu mare ușurință atît de cei cu tenul deschis, cît și de cei bruneți.

 

Marsala, culoarea din casa ta.

Опубликованное фото

La fel ca culoare Marsala confera o eleganță aparte decorațiunilor din casă ba chiar și pereților și mobilierului. Este o culoare ce arată incredibil pe suprafețe textile, precum mobilierul sau covoare. În bucătărie poți utiliza mobilier cu fronturi Marsala sau să schimbi blatul de lucru al vechiului mobilier cu unul într-o asemenea culoare. Frumos se va privi contrastul într-e alb și marsala în sufrageria ta. Lenjerii de pat, draperii, perne decorative, prosoape, șervețele textile - toate vor adăuga o notă glamour in locuința ta.

 

Нажмите здесь для просмотра

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum