Teodora

Scaun Verde In Alaptarea La Sin

Postări Recomandate

Teodora

Buna! Am incercat sa gasesc un raspuns dar nu am putut sa clarific urmatoatele: sugarul nostru de doua luni,alimentat exclusiv la sin la 2 saptamani a fost internat in spital cu pneumonie virala si dupa 12zile de antibio f puternic am avut dereglari de scaun...era verde si cu spuma si des. Am adminstrat Eubiotic 20 zile si scaunul s a regulat ca culoare si frecventa. Dupa incetarea administrarii a reaparut acest scaun verde si colici. I-am inceput administrarea Linexului si iarasi se regulase...dar acum de doua zile cu toate ca primim linex inca iarasi au aparut colici mai pronuntate si scaun verde. In alimentarea mea nu am adaugat nimic nou decit ca nu uit sa beau sorbifer pe care il administram neregulat mai inainte. Intrebarea mea e de ce acest scaun de un verde pronuntat a reaparut dupa atata timp dupa antibio si ce l ar fi putut cauza, sorbiferul? El suge bine si nu doar primul lapte dar goleste sinul... multumesc si sorry daca nu am adresat in rubrica corespunzatoare intrebarea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
AlinaShmurun

Родика, добрый день! 

Это всегда неприятно когда детки болеют! И иногда серьезное заболевание и лечение - может еще долго отзываться в организме малыша. 

Но также вам важно знать, что и абсолютно здоровые дети в возрасте до 3 месяцев -  страдают коликами и зеленым стулом. Т.к. пищеварительный тракт ребенка дозревает и не всегда это проходит гладко.

 

Давайте попробуем разобраться. 

Очень хорошо что малыш сосет, и все высасывает. Скорее всего все в порядке и с прибавками. Как малыш прибавлял с рождения и до сих пор? 

Как часто беспокоят колики? в какое то определенное время (вечером например) суток. Или в какое то определенное время кормления (в начале, в середине или в конце)?. Во все ли кормления болит живот? Или бывает что живот не болит совсем во время кормления? Как часто вы кормите? Как ведет себя малыш ночью? Не бывает ли такого что во время кормления вы слышите как бурлит в животе у малыша? Бывает ли стул пенистым и случается ли такое что он выходит с сильным шумом?

 

Даете ли воду, какие то чаи или добавки? Принимает ли сейчас ребенок какие то медикаменты, кроме Линекса?

 

Иногда, действительно бывает, что дети реагируют на препараты или добавки которые принимает мама. Вы можете убрать сорбифер на какое то время и посмотреть что изменится.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Teodora

Multumesc pentru inmplicare si raspuns!

S-a nascut 4400gr, ne-am externat 4100gr, din cauza pneumoniei si spitalizarii la o luna cintaream 4800gr, la 2 luni -  6100gr.

Colicile apar incepind cu orele 15-16.00 si dureaza pana la baie...ora 21.00, nu sunt agresive dar il nelinistesc caci nu poate dormi decat cite 10 min si se trezeste. Noaptea doarme, consider eu, bine, se trezeste cel mai des la 12,02,04,07 pentru a minca. incepind cu ora 04 il deranzeaza un pic burtica si uneori isi face si chestiile in pampers.  In timpul alimentarii nu il doare burtica, maninca la cerere, undeva cu interval 1.5-2 ore ziua, iar noaptea mai rar uneori sau putin suge. Scaunul a fost cindva si cu spuma, acum nu e cu spuma dar e galagios de cind il stiu eu :) , se aude f tare cind face caci iese si cu gaze multe. Astazi iarasi a fost verde si de vreo 7 ori, dimineata mai mult cantitativ, peste zi cite un pic dupa mancare.

El primeste doar Linex si de 4 ori pe zi Espumezan inainte de mancare.

Alceva decat sin nu maninca sau bea nimic.

 

Am uitat sa mentionez ca este predispus la alergii, mai ales dupa sptalizare,incerc sa nu maninc citrice,ciocolata etc. Am observat ca il deranjeza burtica de la lapte inca de la inceput si nu folosesc din lactate decat branza de vaci si unt. Acum de vreo saptamana are pe corp ca "potnita"pe maini si picioruse si orbraji, nu i-am dat nimic impotriva ei.

Editat de Teodora

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum