Viorelia

Tiroidita Autoimuna?

Postări Recomandate

Viorelia

Buna ziua Dna Doctor

 

Ati putea va rog sa-mi spuneti daca e posibil de tratat tiroidita autoimuna cu ajutorul preparatelor homeopatice?

Am TSH 4.2

si Anti TPO 88+

 

Diagnoza a fost stabilita ca fiind tiroidita autoimuna subclinica.

 

Multumesc frumos

Viorelia

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Savciuc Tatiana
Buna ziua! 

Majoritatea afectiunilor tiroidiene cronice sunt cauzate de dereglarea sistemului imunitar. Ca urmare a acestei dereglari, sistemul imunitar nu mai recunoaste celulele tiroidiene shi le ataca pentru a le distruge shi elimina. In acest fel, la nivelul glandei tiroide apare un proces inflamator continuu, care incet incet duce la distrugerea glandei tiroide. In aparitia acestui tip de afectiuni s-a constatat ca exista o predispozitie genetica.

Analizind rezultatele D-stra pot constata TSH  4,2 (valorile de referinta fiind 0,465 -4,68; valorile de referinta variind de la laborator la laborator) fiind la limita de sus, iar anti-TPO 88 fiind cu valori peste limita de referinta (valorile de referinta fiind < 34 UI/ml4

Pentru o apreciere mai veridica a cazului sunt importante acuzele, simptomele care insotzesc aceste rezultate de laborator. Conform simptomelor, in fiecare caz aparte, se alege remediu homeopatic similium, care va readuce echilibru in organism. Ashi vrea sa mentionez ca homeopatia are rezultate pozitive in caz de dezechilibru al glandelor endocrine, reglind metabolismul, iar in afectiunile glandei tiroide raspunsul la tratamentul homeopatic nu se lasa ashteptat. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Viorelia

Multumesc frumos pentru raspuns. Simptomele ar fi urmatoarele:

- oboseala permanenta, chiar si dimineata dupa somn,

- stari de apatie

- momente de iritatie fata de cei din jur

- nervozitate

- insomnie/somn superficial

 

De asemenea am tensiunea foarte joasa si stari de anemie. La inaltimea de 1.67 cm cantaresc 59 kg.

 

Sa inteleg ca se poate de luat preparate homeopatice care vor regla metabolismul si astfel pot da un rezultat si in echilibrarea glandei tiroide? Medicii endocrinologi toti recomanda luarea de hormoni, insa eu am inteles ca tre sa-i iei toata viata in fiecare zi dimineata si dozele cresc peste un anumit timp.

Inainte de a trece la aasa o terapie permanenta as fi vrut sa incerc homeopatia. La hormoni poti sa treci in orice moment...

 

Ce mi-ati recomanda?

 

Multumesc frumos pentru rapsuns.

 

Viorelia

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Savciuc Tatiana

Buna ziua!
Desigur ca eu V-ashi incuraja sa facetzi un tratament homeopat!  

Cum atzi mentzionat shi D-stra, la un tratament alopat hormonal revenitzi oricind, dar un caz clinic cu administrare hormonala, poate raspunde mai greu la tratament homeopat.
Decizia Va apartzine!!!
Cu respect Savciuc Tatiana!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum