lucaroxana25 0 285 postări Raportează post Postat Decembrie 7, 2013 Buna tuturor.am decis sa deschid aceasta tema.multe doamne sau chiar si domnisoare se combat cu kg in plus,care si eu de altfel,am 25 ani am deja 2 copii minunati si niste kg in plus minunate.mi sa spus ca dieta Rina face minuni,astazi sunt la a doua zi de dieta.sper sa dea roade.as vrea sa fim mai multe doamne/domnisoare sa ne dam idei de mancare pt respectiva dieta. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
KsiuKS 8 3796 postări Raportează post Postat Decembrie 7, 2013 А где сама диета? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
iulika84 75 174 postări Raportează post Postat Decembrie 7, 2013 Dar ce se poate de mincat si ce nu se poate? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lucaroxana25 0 285 postări Raportează post Postat Decembrie 7, 2013 fetele imediat atasez dieta fetele imediat atasez dieta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lucaroxana25 0 285 postări Raportează post Postat Decembrie 7, 2013 DIETA DUREAZA 90 ZILE 1 ,Prima zi a dietei este numita ZIUA PROTEINELOR In aceasta zi avem voie sa mancam carne de pui,curcan,vita,iepure,aceasta trebuie sa fie fiarta fie la gratar,in cazul ca nu doriti sa consumati carne puteti inlocui cu 3 oua fierte tari - brinzerturi,iaurt maxim 200 gr. in aceasta zi avem voi o felie de paine integrala. -peste sau fructe de mare. Aceste alimente avem voie sa le mancam alaturi cu o salata. 2, ZIUA AMIDONULUI In aceasta zi avem voie sa mancam si legume in aceasta zi avem voie orce tip de legume exclus mazarea si cartoful. Putem consuma supa de zarzavat si hrisca. Masa de prinz trebuie sa fie compusa si dintr-o felie de paine de secara 3, ZIUA CARBOHDIDRATILOR In aceasta zi putem consuma produse de patiserie,prajituri si la cina chiar si inghetata sau ciocolata neagra. La masa de prinz putem consuma o felie de pizza sau paste fierte,cereale,legume 4, ZIUA VITAMINELOR In aceasta zi putem consuma orce tip de fruct fie proaspat cit si uscat.chiar si nuci si seminte. Putem opta si pentru sucuri naturale Dieta dureaza 90 zile cum terminan astea 4 zile iar incepem de la prima zilnic la prima masa mancam 2 mere. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lucaroxana25 0 285 postări Raportează post Postat Decembrie 8, 2013 astazi sunt la a 3 zi de dieta.poate din cauza surplusului se duc mai repejor. am -1 kg :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
tantzika 0 185 postări Raportează post Postat Septembrie 16, 2015 Buna,care au fost rezultatele finale?merita de incercat aceasta dieta? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri