JanaGanziuc

Dubla Solicitare A Certificatului De Nastere Romanesc

Postări Recomandate

JanaGanziuc

Buna seara tuturor, am asa o problema: am depus actele pentru obtinerea certificatului roman printr-un intermediar, mi-a zis ca a fost depus dosarul la Bucuresti, dupa ma dus de nas 2 ani, si pina la urma a zis ca dosarul meu sa pierdut nu mai este, eu am fost nevoit sa-l fac singur, l-am facut in 48 ore la consulatul din Chisinau. 
Tot ok,am obtinut si pasaportul, am plecat din tara si dupa un an imi vine scrisoare precum ca eu am solicitat repetat actul de stare civila si ei vor sa-mi anuleze certificatul valabil si sa mi-l dea pe asta nou. Ce pot face? Cine imi poate da un sfat, multumesc anticipat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mulytyk30

Salutare fetelor.Ma confrunt si eu cu asa o problemă asemănătoare cu cea expusa mai sus!!!

Am epelat la o agentie in ajutor cu transcrierea certificatelor se naștere,cind am mers la ei ne-au promis ca la mijloc de septembrie voi avea deja si pașaport (am nevoie in septembrie de pasaport urgent),eu am prevenit doamnele de acest lucru si dupa cum sestie un milion da promisiuni doar ca sa jupoaie ca pe oaia lui Sirghi....

In aproape 2 luni am primit certificatele,si cind le-am luat am depus si la mentiunea de deces (sotul meu este decedat),am deja o luna de cind aștept si am telefonat la ei da ei au zis "Dvs inca nu aveti luna de cind ati depus actele ce mai vreti,actele o sa fie gata la jumate de septembrie!!!! (am avut ceva neplaceri cu ei cind am luat nasterile si banuiesc ca ei special au intins treaba cu depunerea lor).

Ce as putea face acum,eu?

Ma gîndeam sa las in mama dracului certificatul cela si sa merg la România sa-mi fac duplicat la el si sa depun pt mențiune,e real oare daca sa fac totul de urgență,si cit o sa mă coste?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum