mulytyk30

Sunt Intr-O Situatie Dificila...

Postări Recomandate

mulytyk30

Buna ziua!!!
Sunt intr-o situatie dificila si singura nu pot lua hotariri!!!
Snut casatorita de 3 ani,pina la casatorie am trait 5 ani,si  avem un copil.Vreau sa ma dispart de sot dar....depind de el financiar si nustiu ce sa fac,doar pt bani cu el nu vreau sa traiesc!!!Noi stam la gazda avem contract pe inca 8 luni(total un an),si daca el pleaca nu o sa ma ajute nici un fel nici moral,nici fizic,nici atit financiar.O stiu pt ca noi un an in urma eram in proces de divort si nu am trait impreuna 5 luni si in aceste 5 luni el nu ma ajutat deloc nemaivorbind de bani,cu mare greu il rugam sa vina sa vada copilul(macar ca zice ca tare il iubeste),dar atunci stateam la parintii mei si ei ma ajutau.Noi ne-am impacat si ne-am inteles ca ne vom muta la gazda,asa si am facut.Acum noi daca  ne despartim eu cu copilul nu vom putea supravetui,copilul are 1an jumate,eu la lucru nu pot merge, si de aici nu putem pleca(contractul e pe mine).Bine in privinta la alimente si poate la comunale ma pot ajuta parintii dar nu in toata luna... dar bani pt chirie,comunale,etc.nu am de unde lua(nu-mi pot obliga parintii sa-mi plateasca).
     Am asa ginduri ca sa plec la lucru in rusia...dar iarasi,aici nu am cu cine lasa copilul si sincera sa fiu nici nu vreau sa-l las asa micut.Parintii mei lucreaza stabil si nu cred ca vor fi deacord sa ramina cu el,la gradinita logic nu-l pot da,da cu om stain nici atit nu-l las.Am o posibilitate mica de a pleca cu el in colo,dar mii tare frica ca e micut si tara straina,e departe...Dar nici aici nustiu ce sa fac,ca sa ne pot intretine sa ies la lucru,trebuie sa am un salariu nu mai mic de 5000 mii,pt chirie,comunale  si pt dadaca,da de unde la noi sa gasesc asa lucru!!! :girl_impossible: 
   Asa ca nustiu ce sa fac sunt disperata de situatia in care ma aflu,dar nici cu sotul nu vreu sa stau doar pt bani,ca el in toata ziua ma distruge ca om,ca personalitate,nu mai pot suporta certurile zilnice de la tot maruntisul,s-a facut un tiran,ce nu il rog imi face reprosuri,ma ignora,ce nu-l intreb tipa la mine ca tocmai nu mai are glas.Am stat la parintii mei ei erau vinoveti ca se baga(dar nu o faceau),suntem aparte eu nu sunt cum trebu,da cum trebu eu nu veau...I-am dat multe sanse dar fara schimbari si fara rost,am vorbit sa mergem la un psiholog el zice ca la el e tot ok si nu are nevoie,da eu asa nu mai pot si nici nu mai vreau.La ce bun o sa aduca relaria asta dintre noi?!Pe linga toate nu primesc placere cu el in pat in ultimul timp si cu relatia asta proasta si faptul ca el este satisfacut dar eu nu nici nu mai vrea sa ma culc cu el.Pina acum socoteam ca asta nu e asa de important,dar cind am stat asa si mi-am imaginat ca am de trait asa o viata intreaga....am zis ca gata ajunge,NU VREAU!!!
   E o situatie dificila,avem probleme de mai multe genuri,dar totusi sper ca ma veti putea ajuta cu un sfat sau sa-mi ziceti cum sa procedez corect,ca sunt la margina prapastie si simt ca o sa cad in ea,ceia ce nu vreau!!! :cry:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Him

Только специалист(ы) форума может (могут) отвечать на вопросы, групповое обсуждение вопроса другими участниками форума запрещено.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ChisariLiliana

Ira, bună seara! Evident că e nevoie psihologic să realizaţi multe aspecte ale vieţii dvs de cuplu, reieşind de la propria dvs personalitate, caracter şi unele atitudini ce le aveţi faţî de familie, respectiv e nevoie să luaţi decizii mature privind viaţa personală, şi viitorul dvs ca parteneri, ca mamă şi tată al copilului, sau oportunitatea de-a vă consulta cu adev ărat la spiholog împreună cu soţul, sau cel puţin personal să ne vedem, pentru a vă putea oferi consultaţie psihologică directă, confidenţială privind rezolvarea dilemei dvs în familie, pentru că est eun caz amplu, individual, care encesită respectiv abordare individuală. Nr meu de contact ca psiholog -069-793-728, sunt psiholog la salon Doctor Lica din Chişinău, bul. Ştefan cel Mare 184, tel Mob: +373/076-79-88-77, (022) 23-53-25, puteţi să vă programaţi la o şedinţă de psihoconsiliere individuală, şi respectiv vom încerca să vedem cum putem privi altfel la dilema dvs de-a divorţa cu soţul sau de a găsi alte oportunităţi....şi cum putem din punct de vedere cognitiv, comportamental să fiţi în echilibru cu trecutul dvs, rezentul şi viitorul. Mă telefonaţi şi discutăm în privat cazul dvs. Toate bune! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum