Kisiuk 127 214 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2013 Муж только сегодня вспомнил, а ехать хочет обязательно...У них 36 лет со дня свадьбы. Финансовое состояние наше не самое лучшее, да и свекрови угодить сложно, так что я в ступоре. Девочки, у кого идеи есть, помогите!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rost 0 611 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2013 персонализированный подарок типа: любимыи родителям или желаем счастья -вы самые лучшие можно 1 на фото А4 или А3- дешево+рамка 2 по чашке каждому с фото внуков(если есть) с ними 3 http://cadou.md/ru/podarkov-kategorii/foto-i-3d-kristally.html У НИХ ЕСТЬ КРИСТАЛЛЫ С НАДПИСЬЮ /ФОТО 4 ГРАВИРОВКА НА ВАЗЕ ИЛИ БОКАЛАХ Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Kisiuk 127 214 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2013 Спасибо, пойду похожу в Gemenii, может что-то приглянется))а то у нас ни фото ни внуков нет в наличии))) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
misheli 0 478 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) Можно чашки персональные ,сейчас на zumzi.md скидки. http://www.zumzi.md/cani-maiouri-pernute-personalizate-fii-original-d3783 или вот http://www.ciupi.md/voucher/cani-personalizate-cu-un-voucher-de-10-lei-mai-achiti-pe-loc-doar-4.html Editat Noiembrie 13, 2013 de misheli Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Юбочка из плюша 4 1982 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2013 Мы много чего дарили, но наибольший восторг вызвали билеты в театр. В силу занятости на работе и ежедневных забот, люди часто забывают добавлять в свою жизнь частичку искусства. Так что тоже вариант - 2 билета в театр. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
milashka89 2 441 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2013 о билеты в театр это круто! и необычный подарок Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lumipupsic 7 1163 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2013 Da, ideea cu biletele le-a placut si parintilor mei, numai ca au fost bilete la concert. Numai ca in cazul autoarei depinde si de locul de trai al socrilor... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Moretta 1074 5659 postări Raportează post Postat Noiembrie 14, 2013 Ксения, подарок в виде билетов как раз то что надо. Тем более что в наши дни многие уже наверно и по забывали про такие подарки. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Boo 1 8442 postări Raportează post Postat August 4, 2014 очень хорошая темва! у моих свекров в этом году 40 лет. рубиновая свадьба. в тырнете пишут, что надо дарить рубины, но свекровь не носит вааабще украшения. тоже сижу ломаю голову:((( Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Taria 0 751 postări Raportează post Postat Septembrie 17, 2014 oooo eu mi-am imaginato pe soacra-mea la teatru.....ha ha ha Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lina 615 10039 postări Raportează post Postat Septembrie 18, 2014 dece haha unii tineri nu au ideie ce inseamna asta dar nu zi, poate si sai placa Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Taria 0 751 postări Raportează post Postat Septembrie 23, 2014 dece haha unii tineri nu au ideie ce inseamna asta dar nu zi, poate si sai placa ea e departe de teatru. La noi in familie doar eu ma mai starui sa-mi scot familia la un teatru, la cinema, la zoo, la muzeu. Cam o data la 3 saptamini numaidecit iesim undeva, pentru soacra-mea asta se numeste cheltuiala in zadar de bani, ea asa si spune ca eu cheltui banii lui fiu sau in vint. Faptul ca eu am serviciu doar ca momentan stau in concediu de maternitate pentru ea nu conteaza, oricum eu sunt cea care sta pe capul lui fecioru sau si ii maninca banii. Deaceea soacra mea si teatru sunt 2 lucruri opuse care niciodata nu s-au intilnit. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Nastiusa 0 9 postări Raportează post Postat Septembrie 23, 2014 Va ca nu prwa stati cu soacra. Ca inteleg foarte bine) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lina 615 10039 postări Raportează post Postat Septembrie 24, 2014 dece haha unii tineri nu au ideie ce inseamna asta dar nu zi, poate si sai placa Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
micaela 87 1580 postări Raportează post Postat Septembrie 25, 2014 subiectul asta e actual si pentru mine) cei drept nu e pentru socri, pe care ii respect mult dar tot pentru 2 persoane dragi noua ) cel putin pina cind am doar ideie * un portret in ulei (nu tare mare) facut in baza unei poze * o excursie prin moldova (manastiri biserici etc) ... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
LeseaStar 0 668 postări Raportează post Postat Septembrie 30, 2014 Noi anul trecut le-am daruit socrilor bilete la concertul Anastasiei Lazariuc si ei au ramas super incintati si acum isi aduc aminte despre cadou nostru, doar ca au pus conditie sa mergem cu ei impreuna, am stat alaturi si am primit placere ... anul acesta nu stiu ce o sa le daruim, nu sunt pretentiosi dar si au de toate si peretii plini cu tablouri si poze ... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mimim 0 2 postări Raportează post Postat Octombrie 28, 2014 Родителям мужа я выведываю заранее у мужа, что им надо. В последний раз подарила электрический самовар, потому что муж мне сказал, что они давно о таком мечтают. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Italia 0 60 postări Raportează post Postat Octombrie 30, 2014 Можно мультиварку подарить!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Sara34 0 7 postări Raportează post Postat Octombrie 5, 2015 Я родителям мужа дарила бутылку которую своими руками декорировала, им понравилось,вот можно еще почитать http://blog.febro.ru/vybiraem-podarok-s-dostavkoj-kakim-syurprizom-udivit-svoih-rodnyh-i-blizkih/что то из этого можно придумать Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
slingimama 3 267 postări Raportează post Postat Octombrie 5, 2015 поездку в путешествие если есть возможность. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri