Casandra 39 1179 postări Raportează post Postat Noiembrie 10, 2013 Buna seara. Am nevoi de o consultatie, ieri intimplator am palpal pe capul fetitei mele o umflatura. Este localizata la ceafa, pe osul de jos in partea stinga. Parca ar fi un cui. Parca nu s a lovit. Ce sa fac, unde sa ma afresez shi ce ar putea f Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Neurolog 9 863 postări Raportează post Postat Noiembrie 12, 2013 Buna seara! Aratati copilul medicului de familie, el va examina unmflatura si va va indrepta mai departe dupa necesitate. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Casandra 39 1179 postări Raportează post Postat Noiembrie 12, 2013 Multumesc, asha am si facut. Am fost la chirurg. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Neurolog 9 863 postări Raportează post Postat Noiembrie 14, 2013 Sanatate copilasului! Ce au depistat? ganglioni limfatici mariti sau altceva? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Casandra 39 1179 postări Raportează post Postat Noiembrie 14, 2013 Mult. Da. Nu shtiam ca ei pot fi asa sus si asa de tari Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Neurolog 9 863 postări Raportează post Postat Noiembrie 17, 2013 Buna seara! Daca ganglionii sunt mariti, ar trebui de gasit cauza ( un proces inflamator, infectie, probleme hematologice) Sanatate! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Casandra 39 1179 postări Raportează post Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) Buna seara! Daca ganglionii sunt mariti, ar trebui de gasit cauza ( un proces inflamator, infectie, probleme hematologice) Sanatate! Noi atunci aveam mucushori shi plus ne iesheau shi 2 maselute. poate fi aceasta cauza? Editat Noiembrie 19, 2013 de Casandra Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Neurolog 9 863 postări Raportează post Postat Noiembrie 19, 2013 Daca mult timp ramin mai mari decit in norma e nevoie sa vedeti cauza si daca e o infectie, s-o tratati. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Casandra 39 1179 postări Raportează post Postat Noiembrie 19, 2013 S au desumflat in citeva zile. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri