inatalia2003

Fostul Sot Face Cunostinta Copilului Cu Fete

Postări Recomandate

inatalia2003

Buna ziua!

 

Ajutati-ma, va rog, sunt divortata de 1 an de zile. Am un copil micut. Cind am divortat, am discutat cu fostul sot despre posibilitatea de a face cunostinta copilului, care la moment are 2 anisori, cu femeile din viata sa sau barbatii din viata mea. Eu i-am propus sa facem acest lucru numai in cazul cind relatia va fi una foarte serioasa si va duce la casatorie sau ceva de acest gen.

La momentul discutiei, am crezut ca el este de acord cu mine deoarece raspunsul lui era ceva de genul: Nu ma invata tu pe mine. Eu stiu ce sa fac. Dupa care, unei cunostinte commune, ii spunea ca intr-adevar nu are de gind sa faca cunostinta cu persoanele pasagere din viata sa. Ba chiar ii spunea ca nu va face niciodata cu nimeni cunostinta.

Acum are o relatie de citeva saptamiini si am inteles ca i-a facut cunostinta copilasului cu acea fata. Cind l-am intrebat despre acest lucru, el a spus ca da si ca noi ne-am inteles sa facem asta cind va fi serios si ca la el e totul serios.

Nu cred ca 3 saptamiini de cunostinta cu o fata ii da dreptul sa ii faca cunostinta copilasului cu acea persoana si ma tem pentru dezvoltarea psihologica a copilului. Mentionez ca fostul sot ia copilul de 3-4 ori pe saptamina si respectiv, copilul meu ar fi in compania la o persoana straina destul de des.

Ajutati-ma, va rog, nu stiu cum sa reactionez in acest caz. Sau, poate nu am dreptate, si acesta este un proces normal. Dar daca da, dati-mi un sfat cum sa ma ispravesc cu furia pe care o am fata de aceasta situatie. Adevarul este ca nu vreau sa reiau vreo relatie cu fostul sot si sunt constienta ca aceasta oricum s-ar fi intimplat, dar eu cred ca nu poate o relatie sa fie atit de serioasa dupa 3 saptamiini de cunostinta si, respectiv, nu doresc ca copilul meu sa-si vada tatal in relatii pasagere. Eu acest lucru nu fac de dragul copilului, iar cind o voi face, va fi dupa o analiza serioasa a persoanei.

 

Multumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
SWEETMAMA

nici o data nu stii cit de serioasa este o relatie iata sora maei spre ex s-a casatorit dupa 2 saptamini de la inceputul relatiei si traiesc fericiti deja 35 de ani. Imi pare mie ca e un fel de gelozie la tine mai  ult

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ChisariLiliana

Natalia bună seara! Vă exprim că psihologi e importnat să discutați totuși cu fostul dvs soț despre relația voastra ca tată și mamă a copilului, nu cu învinuiri, nu cu reproșuri sau alte străi distructive, fără nervozitate, calm, să vorbiți despre relația voastră cu copilul, despre dezvoltarea acestruia în rezent și viitor, lucruri c ețin de copil, și nu de relația lui cu o nouă pateneră, pentru că o dată ce el ia copilul de 3-4 ori pe săptămnă, însemnă că aveți încredere în el, copilul ar eenvoie de ambii părinți bilogici, ce îi pot transmit ecopilului căldură din viața lor, indifernet d erelația dvs personală cu fostul soț, copilul are nevoie de ambii părinți.

 

Respectiv cînd copilul la grădiniță e cu mai mult eeducatoare, bone, sau în curte se joacă cu vecini, e ok.....el cunoaște alte persoane, de c eatunci vă pune pe gînduri noua prietneă a soțului fost el e fost soț, e liber c ași dvs să își refacă viața, fiind divorțațo voi ambii, respectiv cred că ambii sunteți conștienți de valorile frumoase ce urmează să le trăiți lîngă copil......conidențial, fără implicae unul în viața altuia, respectiv copilul trebuie să simtă amronie și calmitatate, încredre și dragoste d ela cei apropiați.....cei ce/l educă....

 

Succese și mult optimism, și dorință de/a accepta lucruile, de  a lupta pentru o relație constructivă cu fostul soț, copil și dvs.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum