Endocrinolog

Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Interpretez Analizele....

Postări Recomandate

Endocrinolog

 

#41 iciubotarn

 

Жительница форума (1)

14 Сообщений:

0 Благодарностей

Город:Chisinau

Имя: Irina

Опубликовано 29 October 2013 - 02:16 PM

 

 

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati sa interpretez analizele

 

TSH 3.04 (0.27-4.2)

T3 1.9 (1.3-3.1)

T4 98.3 (66-181)

Anti-tpo 7 (< 34)

 

Mentionez : iau iodomarin de 6 luni, cate 200mg.

Merci

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Irina,

 

вижу Вы меня не поняли и мне пришлось создать для Вас новую тему.

На мои вопросы отвечайте, пожалуйста, в этой теме.

 

Вас что-то беспокоит, болит?

Когда планируете беременность?

Укажите ваш рост, вес?

 

Какого числа выполняли анализы? Сдавали ли когда-нибудь раньше гормоны?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
incik

Buna ziua.Spuneti'mi va rog valoarea progesteronului de 89.93 in a 22 zi de ciclu e normala?Merci mult

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum