bigmama 0 51 postări Raportează post Postat Octombrie 29, 2013 Девочки! Кто-то ходит в UnicaShaping (КаляЕшилор10)? Какие мнения? К какому инструктору стоит пойти? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
CebanVeronica 0 3 postări Raportează post Postat Decembrie 20, 2013 eu merg la acest centru, daca sincer nu sunt mutumita de instructorul de la ora 18 Diana o cheama... si e cam aglomerat multe fete. dar ieri am facut cu alt instructor vb rusa , ea face antrenamentele de la ora 19 taaareee bravo! vika sau tatiana o cheama, nu-mi aduc aminte.. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
SELLA 61 1499 postări Raportează post Postat Decembrie 23, 2013 eu merg la acest centru, daca sincer nu sunt mutumita de instructorul de la ora 18 Diana o cheama... si e cam aglomerat multe fete. dar ieri am facut cu alt instructor vb rusa , ea face antrenamentele de la ora 19 taaareee bravo! vika sau tatiana o cheama, nu-mi aduc aminte.. в 19.00 тренер Виктория утренние тренировки тоже Виктория проводит, но другая мне обе нравятся Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri