Vizitator alexandrina 0 postări Raportează post Postat Octombrie 25, 2013 fetelor salutare!vreau sa-mi procur apa termala pentru prima oara.,stau la indoiala:uriage sau avene??? voi care imi recomandati??am tenul normal! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
karincikk 1 263 postări Raportează post Postat Octombrie 25, 2013 Noroc. Uriaj eu am folosit, mi-a placut. Tot ten normal e si la mine. Inca mi=a placut La Roche Pose, nu sint sigura ca am scris corect. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
PrettySmile 0 110 postări Raportează post Postat Octombrie 25, 2013 Eu folosesc Avene, m-a scapat de problemele tenului. Am un flacon mare, m-a ajutat enorm la mare, ca sa-mi calmez pielea iritata de la soare. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lino4ka 1146 6346 postări Raportează post Postat Octombrie 25, 2013 зачем не пользоваться поиском и создавать эту тему в анонимных ??? уже есть тема про термальную воду:http://mama.md/index.php?showtopic=23125&hl=%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%D1%8F Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vizitator alexandrina 0 postări Raportează post Postat Octombrie 25, 2013 merci,pentru sfat.....insa cea de la uriage scrie ca-i pentru piele sensibila.,am vazut in farmacia orient ca-i cu reducere -20%,si iese flaconul de 300 ml,undeva 180 lei am incercat de citeva ori sa ma inregistrez,insa nu mi se primea si am renuntat......altfel nu puteam sa scriu acolo!!!!de asta am scris aici,ca-i mai simplu! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
abe 901 6861 postări Raportează post Postat Octombrie 25, 2013 там где тема есть нельзя взять анонима))) зачем не пользоваться поиском и создавать эту тему в анонимных ??? уже есть тема про термальную воду:http://mama.md/index.php?showtopic=23125&hl=%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%D1%8F Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
irinairina4453 0 13 postări Raportează post Postat Octombrie 25, 2013 eu ma folosesc cu cea de la Avene si-mi place mult, se considera universala,Uriaje calmeaza bine iritatiile de pe piele Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Фунтик 284 4265 postări Raportează post Postat Octombrie 25, 2013 Попробуйте зарегистрироваться еще раз. если не получиться, обратитесь к администрации форума. Тема закрыта. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri