Aquamarine

Corabioare Cu Crema De Peste Afumat

Postări Recomandate

Aquamarine

 Corabioare cu crema de peste afumat

 

DSC_8729.jpg

 

Ingrediente:

- 2 lamai
- 1/2 file macrou afumat
- 200 g. branza de vaci
- 2 linguri ulei de masline
- 50 g. nuca (optional)
- sare, piper
- 1 lingura smantana
- zeama de lamaie


Mod de preparare:
Branza dulce se lasa la scurs daca e prea zemoasa. Se mixeaza apoi cu ulei de masline pana se obtine o compozitie cremoasa.
Se curata pestele afumat de pielita si oase. Se marunteste cu o furculita (asta ca sa nu va mai plictisesc cu mixerul meu vertical icon_razz.gif )
Se incorporeaza fileul de peste in crema de branza, se adauga nuca macinata, sare, piper, un pic de zeama de lamaie si smantana (crema rezultata se amesteca foarte bine)
Se taie lamaile pe jumatate si se golesc, facand cu ocazia asta si-o delicioasa limonadaSe umplu “corabioarele” cu crema de peste afumat si se servesc imediat, alaturi de un pahar cu vin alb icon_razz.gif

 

P.S. O lingura cu mustar de buna calitate si una de maioneza adaugate in compozitia finala vor face aceste apetisante gustari si mai apetisante icon_smile.gif )

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Фунтик

Ссылку на источник, или тема будет удалена.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum