Irinica 12 680 postări Raportează post Postat Octombrie 21, 2013 Buna ziua! Fostul meu sot are datorii la pensia alimentara si vrea sa plece peste hotare. El zice ca trebuie sa merg la Calarasi la executorul judiciar sa scriem o recipisa precum ca el se obliga sa achite pensia intr-un termen oarecare. Eu nu vreau sa merg acolo, este posibil ca fostul sot sa vina la Chisinau sa rezolvam problema? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
GrigorePopa 77 1347 postări Raportează post Postat Octombrie 21, 2013 Buna ziua! Fostul meu sot are datorii la pensia alimentara si vrea sa plece peste hotare. El zice ca trebuie sa merg la Calarasi la executorul judiciar sa scriem o recipisa precum ca el se obliga sa achite pensia intr-un termen oarecare. Eu nu vreau sa merg acolo, este posibil ca fostul sot sa vina la Chisinau sa rezolvam problema? Nu e posibil tre sa mergeti la Calarasi Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Dorina 0 postări Raportează post Postat August 4, 2014 Pe cit timp poate aplica un executor interdictia de a parasi tara? multumesc/ Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
GrigorePopa 77 1347 postări Raportează post Postat August 8, 2014 Pe cit timp poate aplica un executor interdictia de a parasi tara? multumesc/a Aplica instanta de judecata la demersul executorului pe cel mult 6 luni dupa care poate fi prelungit de cel mult 2 ori Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri