Postări Recomandate

Karma

Salutare tuturor,

 

Nu am gasit un topic unde se poate discuta referitor la CONTRACTELE ce urmeaza a fi semnate cu companiile ce construiesc viitoarele noastre case (apartamente). Am la mina de ex. un contract insa neavind studii juridice nu pot sa ma asigur ca este un contract si in favoarea mea, cu toate acestea citind mai mutle puncte observ ca executorul practic nu poarta nici o raspundere si nu este pasibil de careva penalitati, pe cind beneficiarul este mereu taxat. Rog cine mai are la mina un astfel de contract daca nu va este greu sa-l scanati si postati in acest topic. Unii mi-au zis ca majoritatea contractelor sunt tipizate si mereu executorii (ce-i care construiesc) sunt in avantaj, asa-i la noi nu ai ce face, sau accepti sau nu semnezi.

Vreau sa stiu poate alte cazuri, este cineva care de exemplu a negociat un contract si au fost schimbate careva puncte cu care n-a fost deacord sau este imposibil sa obtii ce vrei.

 

Astepti comentarii referitor la tema nu conteaza in ce limba, rusa sau romana. Cine are timp si placere rog sa comenteze asupra contractului atasat.

 

Multumesc anticipat,

 

Contractul poate fi descarcat de aici: acush adaug..

Editat de Karma

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum