Vizitator Elena

Fantezie Cu Altul In Pat Cu Sotul!

Postări Recomandate

Vizitator Elena

Suntem casatoriti un an, ne cunoastem si ne iubim de 10 ani. Sotul lucreaza mai tot timpul, e acasa doar noaptea. Eu toata ziua acasa cu copilul, poate din singuratate sau din plictiseala sau hormonii joaca imi pierd controlul. In timpul sexului pentru a ajunge la orgazm recurg la fantezii perverse (asa-s eu) cu multi barbati, cu prieteni de-a sotului inclusiv si sotul. Imi piermit asa jocuri pentru ca stiu ca-s inofensive și nu afecteaza sentimentele față de soț, îl iubesc, dar sunt atrasa de sexul cu mai mulți bărbați și asta ma excită, însă știu ca așa ceva nu se va întîmpla niciodata dar și nu vreau sau nu cred ca aș putea s-o fac în realitate cu mai mulți bărbați. Acum am o problemă sau poate nu e o problema, ma simt atrasă foarte mult de un prieten de-a soțului, cu toate că l-am văzut odată, dar de fiecare dată cînd îi aud glasul la telefon (ei lucreaza împreună) mă seduce și fizicul la fel și modul său de-a fi. Nu vreau să-l înșel, nici într-un caz, căci sunt realistă avem multe de pierdut ambii și nu cred ca aceasta relație ar putea exista vreodata în realitate, însă în fanteziile mele sexuale există. Îmi imaginez cum îi dezvălui cît de mult mă atrage, cum ne ..... cred ca-i clar....Gasindu-i fotografia pe net, m-am emotionat si excitat la maxim. Adica exista o atractie invizibila si-un interes nebun fata de aceasta persoana. O parte din mine vrea sa-l seduca, sa ramina totul la nivel de flirt, altfel nustiu daca o sa ma linistesc, vreau sa-l cunosc mai bine, sa-i cunosc neajunsurile ca sa distrug imaginea idealista creata de mine in fanteziile mele. Ce-i asta o farsa a hormonilor sau o atractie sexuala nebuna de la prima vedere??? Niciodata nu credeam ca am sa ajung sa masturbez uitindu-ma la o fotografie, imi parea o chestie bizara....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
LeoTigra

На форуме есть раздел , где можно проконсультироваться у психолога. Вряд ли  вам смогут дать дельный совет люди некомпетентные.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator nume

Se intimpla eu as zica ca aproape asa la toti.Daca ziceti ca sunteti de mult timp cu sotul e si normal ca sa doriti si atentie si din partea altui barbat . Acum stiti anume ce barbat doriti sa va atraga atentia. El nu va sti atita pina cind nu o sai spuneti . Incercati sa discutati cu el pe siteuri de socializare daca tot doriti sa il cunoasteti. Insa daca nu vreti sa cadeti prada iubirii mai bine nu va adinciti mai mult, o sa doara . Eu stiu ce zic , am asa experienta in viata mea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Катя

Автор помойму вам просто скучно сидя дома с ребенком. Вот вы и ищите развлекухи.

Вот если бы у вас не было бы мужа который вас содержал, давал возможность сидеть дома с ребенком и не думать о хлебе насущном, вот тогда бы вам было не до фантазий с друзьями мужа.

Если бы я узнала что мой муж фантазирует и мастурбирует на фото моей подруги, я бы восприняла это как предательство. 

Найдите себе занятье, у вас видно слишком много свободного времени. 

И да то что вы испытываете к чужому мужчине, ищите его в нете и т.д. это может стать большой проблемой, если всплывет. А вероятность этого очень велика.

Живите по принципу:"От добра, добра не ищут."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator elena

Merci pentru rapsunsuri. Sunt total de acord, poate fi din cauza plictiselei, sotul mai tot timpul lucreaza, sa avut macar putina atentie poate si nici nu aveam asa ginduri. Imi iubesc sotul enorm, zilele astea in timpul sexului mi-am dat seama ca barbatul meu e mai sexy ca oricare altul si el e cel mai cel mai, insa poate ca rutina de fiecare zi ne face sa uitam acest lucru, sa ne vedem unul pe altul ca ceva obisnuit, nimic deosebit, doar cu timpul aceasta pasiune dispare daca nu este hranita cu priviri, cuvinte si atentie atit de mult dorita de o femeie. Da in viziunea unora sunt un parazit care sta pe umerii cuiva si cauta aventuri... Eu nu caut aventuri, eu vreau sa inteleg de ce mi se intimpla anume fata de aceasta persoana, a aparut un interes si atit. Si nici nu pot sa neg faptul ca flirtul cu un alt barbat pentru o femeie este un stimul de a-si redobindi increderea atunci cind este dorita nu doar de sot. Iar dupa ce nasti un copil te simti cam nu atit de atragatoare atunci cind faci comparatie pina la nastere si dupa. Iar cuvintele sotului: esti frumoasa si te iubesc, deja nu mai au acea valoare. Iar ceea ce tine de fantezii, sunt o perversa dar nu mi-am piermis sa la aplic in realitate si nu o voi face. In fanteziile mele prietenii sotului sunt macho iar in realitate cind ii intilnesc unii chiar ma enerveaza si uitindu-ma la ei nu-mi vine nici un gind murdar, e mai usor de imaginat atunci cind iti imaginezi personaje reale si atita tot.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator 86349583

мда вам ропсто нечем занятся и всякая дурь лезит в голову .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator АЛ

да тупо устройти секс в 3 и все тут...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Anetaaa

ужасть! вот, блин, фантазии.... бедный муж. Автор, сходите к психологу, вдруг, полегчает.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Demetra

Undeva citisem că, după o anumită perioadă de evoluţie a cuplului, a personalităţilor fiecăruia, într-o căsnicie, în patul conjugal sunt mai mult de două persoane... Adică, soţia se poate gîndi la alt bărbat, soţul - la altă femeie, reală sau imaginară, dar, cer e că este ALTA/ALT. Aşa ne pomenim că suntem 4 în patul conjugal... Patru... în cel mai bun caz...:):):)

 

V-ar ajuta mult să citiţi o carte de psihologie aplicată sau autocunoaştere.

 

Şi mai mult v-ar ajuta să discutaţi cu un psihoterapeut bun despre ceea ce simţiţi, să găsiţi de unde se trage şi să corijaţi (în cazul dacă e necesar).

 

Sunteţi o persoană curajoasă pentru că aţi deschis un subiect delicat, subiect cu care se confruntă mai multe femei şi bărbaţi decît aţi crede.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Willis

Bună ziua, eu sunt bărbat și soț, și sunt căsătorit de 20 de ani. Ne iubim foarte mult la fel ca în prima zi. Asemănător cu fantezia Elenei, este în cazul meu. Adică de ceva timp mă gândesc la o încercare de sex în trei. Să fie varianta MMF (bărbat bărbat femeie). Deși nu avem probleme în partidele de dragoste, aș vrea să îi ofer mai mută plăcere decât are doar cu mine. Pentru unii sună aiurea și deplasat, dar când îți iubești nevasta foarte mult, ai putea să faci și o fantezie dinasta. Am întrebat-o de câteva ori, dar doar în timpul ce făceam dragoste, dacă iar place să mai fie încă un bărbat, să simtă două scule, și când a auzit, se excitase mai tare și a zis că ar fi curioasă. Deci ar fi ceva și în mintea ei, dar îi este rușine să îmi zică direct în față. Deocamdată sunt doar discuții și fantezii. Dar așa sunt oamenii, au fantezii, dorințe și vise și cuiva, undeva trebuie să le spunem. Sper să nu deranjez foarte tare pe cineva, avem fantezii, opinii și păreri diferite. Am pus și ceva exemplu, deși nu cred că nu știți ce și cum se face.. 

aaza3o1toqxjtgevy7nb.png

main-qimg-9fe1e3bf35bcc5417f728c279de6fdcd.png

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum