radu21sagittarius

Ceraxon - Periculos Si Contraindicat Bebelusilor

Postări Recomandate

radu21sagittarius

ATTENTIE: nu dati CERAXON bebelusilor

Medic Neurolog ESANU ALA, care activeaza in cadrul unei clinici private din sect Buiucani, mun Chisinau, a prescris baietelului nostru de 1 luna CERAXON, chipurile pentru tratament in urma icterului. Am cumparat preparatul si am citit stupefiat pe prospect ca CERAXON se prescrie adultilor care au suferit de ictusuri (atacuri cerebro-vasculare), alte traume cerebrale. Am sunat-o pe dna pseudo neurolog ESANU ALA si i-am explicat ingrijorarile noastre la care dna a spus ca prospectul contine info pentru publicul larg si ca doctorii prescriu acest preparat copiilor, cica noi nu suntem primii. Din nefericire, la doar o zi de la administrare, bebelusul a devenit hiper-agitat, nu dormea ore intregi, plingea isteric timp indelungat, si avea vome foarte dese - ATTENTIE - efecte adverse enumerate in prospectul aceluiasi preparat. Am oprit administrarea CERAXON-ului si am mers la consultatia medicului neurolog Boboc Anatol de la Centrul Mamei si Copilului care a spus ca CERAXON nu este inclus in protocolul de care medicii specialisti din acest domeniu se conduc, si respectiv a contraindicat adminsitrarea acestui preparat. 

Am vrea sa aflam daca cineva a mai trecut prin experience similare? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Dilaila

Si noua astazi medicul neurolog ne-a prescris CERAXON, dar citind prospectul m-am speriat. Noi suntem ceva mai mari - avem 8 ani, dar mi-i frica sa folosesc asa preparat. Mi-i interesant si mie, cine a mai folosit asa preparat?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ксюха

мы пили этот препарат, все хорошо. Правда наши врачи очень многие ноотропы просто не регистрируют и их можно купить в России или Украине, а вот почему, это вопрос... Я своему невропатологу доверяю, а минздраву нет, т.к. не по наслышке знаю о их коммерческих интересах и в лекарствах также. Выбор конечно за вами.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lelu

Atentie Ceraxon. ESTE un preparat nou , modern, indicat in multe tari Europene. NU este inclus in standartele de tratament in Moldova doar din motive economice-este scump . Toti cunoasteti ca la Centrul mamei si copilului in sectie toti sunt tratati standart cu acelasi antibiotic si a.m.d. In centrele privete medicii incearca sa fie in rind cu tarile avansate , facind perfectionari in strainatate si implimentind la noi. Ceraxonul este un bun preparat indicat in hipoxii si asfixii la nastere unde schimbarile sunt similare ictusului. Fecare preparat , inclusiv si valeriana simpla, are reactii adverse. Nimeni nu poate prevede, dar nu e o problema: sau se anuleaza sau se micsoreaza doza.

 

NU CRED CA SUNTETI COMPETENT SA APRECIATI CUNOSTINTELE UNUI MEDIC. DEschideti informatia despre preparat pe siturite engleze, franceze( daca cunoasteti limba) si mai intii informativa apoi ponegriti autoritatea unui medic. Apropo ceraxonul este un neuroprotector bun in intoxicatia creerului cu bilirubina.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ana11

era atit de grav icterul incit sa-i administrati un preparat bebelusului de doar 1 luna??? la mine copilul la o luna avea bilirubina totala 85 si nu am administrat nimic(cu toate ca medicul mi-a zis ca treb sa-i dau medicament) M-am informat si am aflat ca in cazul in care bilirbina totala depaseste 150 unitati poate afecta creierul.....aveti grija ce medicamente administrati si informati-va foarte bine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum