kmarcelina 0 6 postări Raportează post Postat Iulie 16, 2013 Buna ziua mamici cu pici,ajutati-ma va rog,copilul e scris la o gradinita ,dar pina cind ne va veni rindu dorim sa o dam la o alta gradinita cit mai repede ,cu plata nu conteaza,ajutati-ma,dati vreun sfat unde pot gasi in oras o gradinita urgent.Multumesc. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Lexxy 371 2041 postări Raportează post Postat Iulie 16, 2013 я конечно не уверена... но не думаю,что в какой либо садик возьмут просто так,да еще без оплаты... что вы имеете ввиду под словами "cu plata nu conteaza"??? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
KRISTY 109 7838 postări Raportează post Postat Iulie 16, 2013 если "cu plata nu conteaza" то почему не договориться в том садике где у вас очередь??? за онную сумму думаю вас и без очереди возьмут.... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
kmarcelina 0 6 postări Raportează post Postat Iulie 16, 2013 am dorit sa spun ca nu conteaza cit o sa fie plata Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
YaKa 11 3763 postări Raportează post Postat Iulie 16, 2013 У нас есть целый подфорум о детских садах, возможно Вы там сможете найти необходимую Вам информацию http://mama.md/forum/403/. Позже эту тему тоже перенесу туда. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
kmarcelina 0 6 postări Raportează post Postat Iulie 19, 2013 recomandati-mi cine stie,gradinite private, in sectorul centru,botanica,va multumesc. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
YaKa 11 3763 postări Raportează post Postat Iulie 19, 2013 recomandati-mi cine stie,gradinite private, in sectorul centru,botanica,va multumesc. Aici http://mama.md/topic/11498/page__hl__%20%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9%20%20%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9%20%20%D1%81%D0%B0%D0%B4 este informatia despre gradinitele private, cititi forumul despre gradinite http://mama.md/forum/403/ Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
kmarcelina 0 6 postări Raportează post Postat Iulie 19, 2013 multumesc mult. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lilicikkka 55 295 postări Raportează post Postat Iulie 20, 2013 buna, ati mai gasit gradinita necesara? cum va mai merge acolo? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
kmarcelina 0 6 postări Raportează post Postat Iulie 22, 2013 Buna ziua,nu am gasit am cautat,dar nu am gasit,dar la cele private nu imi putem permite sa plecam,asa ca mai asteptam putin. dar voi plecati la gradinita? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lilicikkka 55 295 postări Raportează post Postat Decembrie 11, 2013 da, am inceput sa frecventam din august, dar pina acum am fost doar vreo 20 zile in total, deoarece ne imbolnavim des Buna ziua,nu am gasit am cautat,dar nu am gasit,dar la cele private nu imi putem permite sa plecam,asa ca mai asteptam putin.dar voi plecati la gradinita? dar am observat unele schimbari la fetita mea, vrea sa faca totul singura, chiar de nu-i reuseste totuna se chinuie, dar sa nu-i ajut Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
scorpions 621 1173 postări Raportează post Postat Decembrie 12, 2013 noi am mers inainte de gradinita (ca perioada de adaptare) centrul theia de pe str.Zelinschi. mergeam de 3ori/saptamina cate 4 ore, dar se poate si zilnic. cu copiii se ocupa un pedagog, al meu mergea cu bucurie, ii era interesant, iar cand am inceput a frecventa gradinita de stat a ramamas din prima pe toata ziua Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lucaroxana25 0 285 postări Raportează post Postat Decembrie 12, 2013 sunt gradiniti private chiar in sectoru riskani si sunt eftine Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Sovage 0 37 postări Raportează post Postat Ianuarie 17, 2014 sunt gradiniti private chiar in sectoru riskani si sunt eftine Spuneti-mi,va rog,despre care gradinite private din sectorul Riscanovca e vorba si cit costa? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
vikulea 8 284 postări Raportează post Postat Noiembrie 23, 2014 ati mai rezolvat cu gradinita? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri