LMV

Copilul Meu Ma Innebueste!

Postări Recomandate

LMV

Daca tema nu se refera aici, o voi scrie unde imi spuneti.

Fetitsa mea are un an shi 9 luni shi e foarte plingacioasa. Plinge cind se trezeshte dupa somnul la amiaza, cind ne imbracam, dezbracam, ieshim afara, intram in casa, ii spal capul, ii cucat nasul, ii tai unghiile, ii schimb pampersul, mergem in carucior, cind asteapta sai dau mincare ca apoi nici sa nu se atinga de mincare.... orice fleac shi ea plinge Pe zi face vreo 10- 12 crize de plins. Nu are isterie, nu se trinteste pe jos, e comunicabila, fooooaaarte activa shi energica, cu toti ai casei nu plinge DOAR cu mine. Cind plinge din cauze reale ca sa lovit eu o linistesc, cind plinge de mofturi o las pina se calmeaza apoi fac ce trebuie ( o,spal,o schim...) DAR ORICUM PLINGE. azi mia facut o criza groazmica ca iam curatsat nasul de mucusori, iar eu deja istovita de atita plins, am RACNIT la dinsa asa tare (CA URSUL DIN PADURE CARE RAGE) ca ea imediat a inchis gura o terminat plinsul, sa intors pe o parte shi a adormit. mii mila de ea ca o traumez psihic dar shi de mine mii mila. Cine sa confruntat cu asa situatii????? Cum ati ieshit din asta?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Tremon

Scrieti in rubrica "consultatiile psihologului" si veti beneficia de consultatie on-line direct de la specialist.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Allissa

un copil de asa virsta poate comunica doar din plins, din pacate. plingind ea incearca sa va "spuna" ce o deranjeaza! deci aici e cazul sa va calmati si sa mergeti pe "metod tika", sa-i zic asa :) cautati ce ar putea sa-i provoace discomfort - ii este cald (tineti minte tot timpul acolo unde voua va este ok, unui bebe ii este cald. Acolo unde voua va este "cam cald" ei ii este foooarte cald), dezbracati-o! da-ti-i apa! poate vrea sa bea. incercati sa urmariti ce se schimba atunci cind ea comunica cu cei din casa, si nu plinge!

 

Poate ei o lasa mai dezbracata, poate ii scot pampers-ul (i-o fi provocind un discomfort).

 

Si cel mai important ar fi sa o lasati pe vre-o 1-2 ore, sa iesiti fara ea, si sa va oferiti ceva timp doar pentru sine, caci se prea poate ca sunteti supra obosita, iar asta provoaca nervozitate, si copilul o simte, asta facand-o sa planga mai mult, si iritindu-va si mai mult - creinduse un cerc vicios!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
olya

un copil de asa virsta poate comunica doar din plins, din pacate. plingind ea incearca sa va "spuna" ce o deranjeaza!

La 1 an și 9 luni cred că majoritatea știu să vorbească..

Intereant, în aceleași ituații, dar cu bunica/tata/nana etc copilul tot face isterii?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
LMV

Copilul stie foarte bine sa spuna shi sa arate ce vrea, mai ales sashi scoata pampersul. Eu lipsesc zilnic de acasa pentru citeva ore, fac sport, merg la coafor, rezolv proble de familie in orash, merg cu prietenii in localuri. Ceilalti membri ai familiei se poarta la fel ca mine chiar probabil shi mai sever. Opilul este calit de mic, chiar foarte calit. Precisca nu ii cald.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
dadutzaSyl

In cazul asta unicul lucru cu care tre sa va inarmati din plin e rabdarea.Cu virsta trece.Creste mai mare si in loc de plins va putea spune clar ce-i place si ce nu,atunci e mai usor de purtat discutii cu copilul.E foarte bine ca va permiteti sa va relaxati zilnic,putin timp fara copil.Cind plinge si simti ca-ti explodeaza capul e de bun ajutor respiratia profunda,privitul in alta parte si numaratul pina la 10.......verificat,ajuta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum