lita 54 2349 postări Raportează post Postat Iulie 3, 2013 (editat) AM cetatienie Ro din 2001 cu viza la Iasi, sotul a obtinut in 2011 cu viza in MD, a transcris certificatul de nastere aici in Chisinau/ Acum as vrea sa transcriu certificatul de casatoire la Iasi (in MD programarea este pt noiembrie deja) si cert de nastere al fetei a facut cineva aceasta la Iasi deja? de ce acte am nevoie? cam cit dureaza? este nevoie de buletinul meu de identitate RO valabil? Banuiesc ca poate fi expirat am cautat pe saitul, dar nu am gasit raspuns la intrebarea mea Editat Iulie 3, 2013 de lita Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
1NNA 0 7 postări Raportează post Postat Decembrie 25, 2015 Buna. Poate cineva sa imi recomande un notar in Chisinau care sa imi faca o procura ce sa contina si declaratiile necesare pentru transcrierea certificatului de nastere pentru mine si pentru copilul meu? Costul este considerabil mai mic decat daca as face o procura si 2 declaratii separete. Multumesc. O zi buna. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri