irishikk 91 1067 postări Raportează post Postat Aprilie 5, 2013 Я об этом услышала вчера - у друзей в Англии не приняли в банке купюру в 500 евро... говорят что много подделок, впрочем и в 200 евро...... и до конца 2013 года нужно все сдать=обменять.... насколько это правдоподобно в нашей стране? может кто знает точно? бежать в банк обменивать? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Roca 2 1958 postări Raportează post Postat Aprilie 5, 2013 (editat) nu stiu... eu asha am patit in Amsterdam...n-au vrut sa-mi primeasca asha bancnota..si se uitau la ea ca prima data... faza e ca ei nu prea umbla cu cash-ul asha sume mari de asta si nu risca sa le primeasca... am fost nevoita sa platesc la banca 10 euro ca sa-mi schimbe bancnota in ceva mai marunt ;-((( deja mi-am invatsat lectia...in alta tsara ma duc doar cu bancnote de pina la 50 euro si cadul bancar... Editat Aprilie 5, 2013 de Roca Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Him 1950 6959 postări Raportează post Postat Aprilie 5, 2013 (editat) ничего не знаю про то что выводят из оборота но например в отеле на рецепции мне оччень нехотя разменяли 500 евро на помельче и это в стране, где офиц. валюта - евро. Editat Aprilie 5, 2013 de Him Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri