ghiocica 0 78 postări Raportează post Postat Februarie 5, 2013 Am auzit despre minunea care o face ceaiul din ghimbir, dar nu stiu precis cum se pregateste si care sunt efectele. Daca cineva a folosit dati-va cu parerea??????? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
кисюля 3 1101 postări Raportează post Postat Februarie 5, 2013 Я просто очищаю корень мелко нарезаю, но не много, на 1 чашку, примерно 1 чайную ложку, хотя тут на любителя, кому то нравится по острее, кому то нет. И заливаю кипятком, можно добавлять к черному, зеленому или травяному чаю. Подсластители тоже на любителя. Вот здесь есть еще несколько способов http://www.zeremonia.ru/imbir.html Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ghera 1 95 postări Raportează post Postat Februarie 5, 2013 buna ziua. Eu bea ceai de ghimbir deja de vre-un an si jumatate, intimplator am auzit si l-am facut. Se taie o bucatica de ghimbir in cana peste care se toarna apa fierbinte, ..eu pun si lamiie uneori. Potriviti bucatica de ghimbir dupa gust,..daca e prea mult poate fi iute. Iarna incalzeste foarte bine si este si folositor. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Emerald 4 3268 postări Raportează post Postat Februarie 5, 2013 Вот здесь есть еще несколько способов http://www.zeremonia.ru/imbir.html Super site! merci ceaiul cu gimbir e o adevarata bomba pozitiva pentru organism :)) Iata eu am baut doar de gimbir cu lamaie si miere un pic iutisor, dar mie imi place Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
kristino4ka 10 6180 postări Raportează post Postat Februarie 5, 2013 обычно на мелкой терке кучсочек имбиря прям в чайник где заварка, крутой кипяток, настаиваем и пьем - без сахара желательно :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
tasham 111 1557 postări Raportează post Postat Februarie 6, 2013 eu mi-am luat praf de ghimbir de la nr 1 si pun in ceai - tot e treaba buna Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
ccristinad 0 25 postări Raportează post Postat Februarie 24, 2013 imbirul in general ajuta organizmul la digestie, o face mai rapida! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
acerovasca 0 2 postări Raportează post Postat August 20, 2014 e super sanatos Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Iao 63 401 postări Raportează post Postat Iunie 17, 2015 для жаркого периода можно сделать холодный напиток: в воду режем/трём имбирь, лимон, огурцы, добавляем мяту и на ночь ставим кастрюльку в холодильник. Утром напиток готов. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri