SummerRain

Швейцарский Рулет

Postări Recomandate

SummerRain

Понадобиться:

Яйца - 3 шт.

Сахар - 75 гр.

Мука - 75 гр.

Готовим:

На форму выложить бумагу для выпечки и смазать ее хорошо сливочным маслом.

Яйца с сахаром взбить в очень пышную массу.

Добавить медленно к яйцам муку(можно пакетик ванилина). Все хорошо перемешать и вылить на форму, выровнять в форме коржа для рулета.

Выпекать 6-7 минут.

Вытащив из духовки, смазать любым вареньем или кремом и свернуть, пока корж еще горячий.

Приятного аппетита!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum