Lunitza 1 928 postări Raportează post Postat Ianuarie 30, 2013 (editat) Buna ziua, Am nevoie de o consultatie. De vreo cateva ore, ochiul meu drept secreta o mucozitate alba semitransparenta, care e foooarte deranjanta. Ochiul este foarte rosu, din cauza aceasta. O sa pun si o fotografie cu una din ele, pe care a scos-o din ochi. Mi-am curatat ochiul cu infuzie de musetel (tamponand cu tifon deasupra ochiului dinspre colt spre interior). Chiar si acuma simt ca mai e ceva acolo si urmeaza sa il pot scoate in scurt timp. Cred ca trebuie de mentionat ca de luni dimineatza am tot avut febra, amigdalele sunt umflate, azi m-a vazut un doctor si mi-a zis ca nu e purulenta, dar foarte rosu. Ma gandesc ca ar putea avea vreo legatura. Si fotografia: Va multumesc frumos anticipat! Editat Ianuarie 30, 2013 de Lunitza Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Микрохирургия глаза 56 566 postări Raportează post Postat Ianuarie 31, 2013 Buna ziua, Am nevoie de o consultatie. De vreo cateva ore, ochiul meu drept secreta o mucozitate alba semitransparenta, care e foooarte deranjanta. Ochiul este foarte rosu, din cauza aceasta. O sa pun si o fotografie cu una din ele, pe care a scos-o din ochi. Mi-am curatat ochiul cu infuzie de musetel (tamponand cu tifon deasupra ochiului dinspre colt spre interior). Chiar si acuma simt ca mai e ceva acolo si urmeaza sa il pot scoate in scurt timp. Cred ca trebuie de mentionat ca de luni dimineatza am tot avut febra, amigdalele sunt umflate, azi m-a vazut un doctor si mi-a zis ca nu e purulenta, dar foarte rosu. Ma gandesc ca ar putea avea vreo legatura. Si fotografia: Va multumesc frumos anticipat! Добрый день Вероятно у вас есть вирусная инфекция, которая проявилась в том числе и на глазах, чтобы правильно назначить лечение необходимо посетить врача офтальмолога. Как правило назначают антибиотики для закапывания и противовирусные препараты. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Lunitza 1 928 postări Raportează post Postat Februarie 5, 2013 Multumesc frumos. Am rezolvat problema. Intr-adevar era o infectie generata de gripa pe care am avut-o.. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri