delia

Danone Recunoaste Minciuna!

Postări Recomandate

delia

Gigantul producator de iaurturi Danone nu va mai promova in reclamele sale din Statele Unite benefiiciile pentru sanatate, in cazurile Actimel si Activia, deoarece s-a descoperit ca, de fapt, acestea nu au atributele pretinse. Potrivit presei britanice,cel mai mare producator de iaurturi din lume a marturisit ca a exagerat in reclamele produselor, care, de fapt, nu au acele beneficii prezentate. Astfel, Danone a fost de acord sa nu mai spuna in spot-urile de televiziune ca Activia imbunatateste tranzitul intestinal, iar despre Actimel ca intareste sistemul imunitar.

 

 

DANONE recunoaste minciuna. Toti producatorii folosesc bacterii din FLORA VAGINALA, RECT, FECALE SI TRACTUL URO-GENITAL modificate genetic, din EXCREMENTE DE PORCI SI ALTE ANIMALE. - Activia si Actimel nu au efecte benefice asupra sanatatii, sunt NOCIVE !

 

Uitativa ce articol interesant am gasit, ce parere aveti, sa fie oare o facatura din partea concurentilor, sau intr-adevar producatorii de iaurturi si alte lactate ne otravesc cu produse modificate genetic, pretinzand ca stau la straja sanatatii noastre si a copiilor nostri oferindune produse de calitate in ghilimele?

http://www.sanatates...ii-sunt-nocive-

Editat de delia

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.