salma2012

Plingeri De Dureri In Picioare La Copil

Postări Recomandate

salma2012

buna ziua, am un baiat de 4 ani, timp de un an aproximativ tot mi-se plinge de dureri in picioare cind dreptul cind stingul,analize am dat nu numai o data incepind cu analiza de singe,urina,masele fecale si bioproba ni-au luat proba reumatica daca nu ma insel, adaugator am facut si ecografia color la inima la fel ni-au spus ca nu sunt abateri si nu este voba de reumatism,am luat analize chiar din intestin la depistarea careva infectii toate au arata negativ,deja numai stiu unde sa ma adresez cu aceasta problema.Varog daca puteti indicatimi unde pot sa ma adresezi dar mai exact la ce specialist? Noi pina acum toate aceste investigatii am facut la policlinica dupa indicatia medicului de familie!Sunetm gata sa ne adresam in alta parte doar sa fie calitativ si cu rezultate.

despre copil:virsat 4ani,1,15 inaltimea,17 kg,de mic copil aveam probleme cu hemoglobina ceea ce ar putea provoca in caz de anemie dureri musculare,dar acum hemoglobina este 128.

Va rog mult sa ne ajutati daca este posibil!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator endocrynolog

Buna ziua!

Durerile migratoare in membrele inferioare la copiii de aceasta varsta pot fi determinate de mai multe cauze. Afectiunea reumatica a fost exclusa. Se mai impune si consultatia ortopedului, in caz ca nu ati efectuat-o pentru a exclude un sir de maladii ce pot provoca asemenea simptome, cu atat mai mult ca statura baietelului depaseste limita superioara varstei, cresterea accelerata fiind adesea caracteristica displaziilor tesutului osos.

Totusi, planul de investigatie este cel mai bine sa fie discutat si selectat cu medicul de familie sau pediatru.

In cele din urma, pot sa va mentionez ca asemenea dureri sunt normale pentru unii copii la aceasta varsta si sunt expresia cresterii disproportionale a segmentelor corpului.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
salma2012

MULTUMIM DE RASPUNS!neaparat ma voi adresa medicului otoped caci intradevar la ecest specialist nu am fost. Sanatate d-stra!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum