Postări Recomandate

Masha28

Mai intii doresc sa va felicit cu sarbatorile de Craciun va doresc la toate multa sanatate şi un Craciun fericit.

La mine mama boleşte de cancer mamar, la sinul sting are cancer şi este de stadia a 4.

Ea a trecut himio terapia şi acuma aşteptam sa vada daca o vor opera sau nu.

Deci situatia este urmatoarea. İn timpul himio terapiii ea sa simtit bine şi rana sa oprit din creştere din rana nui mai curgea rautate şi dureri nu avea himio terapia sa terminat şi acuma au trimis-o acasa şi i sa spus sa se adreseze peste o luna cu analizele de singe de la raion.

Timp de o luna ea a primit pastile care nu au ajutat-o cu nimic şi durerile i sau marit, acum sunt foarte puternice şi mina stinga i sa umflat.

La spital nu o primesc fara analizele de singe din raion şi acuma sunt sarbatorile.

Dupa sarbatori se va duce iar la Chişinau ca acolo a trecut toata lechuirea şi sper ca o vor opera apoi va trece la bine. Poate cineva din voi a trecut prin aşa ceva sau a avut cunoscuti cu o astfel de boala, sfatuiti-ma va rog ca eu nu mai ştiu ce sa gindesc.

Toti spun ca la stadia ei operatia este imposibila eu insa mai sper.

Mama are 58 de ani şi eu nu sunt linga ea, sunt departe de ea şi am copil mic, numai la vara voi putea pleca insa este persoana care se ocupa cu ea.

Va rog sa ma sfatuiti cu ceva. Poate aşa tema a mai fost pusa eu insa nu am gasit. Ma rog sa ma scuzati daca am scris ceva ce nu trebuea dar am mare nevoe de sfatul celor care a trecut prin aşa ceva................Multumesc anticipat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Maria, sfaturi mari n-o sa-ti pot da, doar vreau sa-ti spun sa fii tare, foarte tare!

E foarte greu sa treci prin asa o situatie, stiu ce simti, bunelul meu are cancer la gat de gradul 3, care banuiesc ca a trecut deja treptat in 4, apar unele simptome corespunzatoare la acest grad. Din pacate, in cazul lui - noi nu putem face nimic, nu-i permite nici varsta si nici inima, e prea slaba:(

 

Cancer la sin, a avut soacra mea, nu-ti pot spune ce grad, dar au hotarat sa o opereze. Pregatirea catre operatie a fost dificila, ea are probleme cu diabetul zaharat si tensiunea - a fost nevoie sa fie aduse intro stare cat de cat aceste doua probleme.

Ea a fost operata cu vreo 4-5 ani in urma, undeva la 55 de ani. Recuperarea a fost medie... Drept ca acum are probleme cu mana, sta umflata, caci in timpul operatiei a fot atins sau mai stiu eu ce acolo cu nodul limfatic.

 

Ea acum se simte normal, daca nu iau in consideratie mana umflata, tensiunea si zaharul - dar ea se straduie sa tina situatia sub control, primeste pastile.

 

In situatia voastra, daca e vorba de gradul 4, probabil sa fie metastaze. Daca s-au dus metastaze - situatia este critica si trebuie sa va pregatiti de orice. Medicii deja vor analiza toate analizele, situatia la general si o sa stiti exact ce si cum.

 

Dar citind multe istorii si auzind multe, pot zice ca speranta moare ultima. Trebuie sa va pregatiti de cel mai rau, dar sa sperati la cel mai bine!

 

Eu va doresc sa se rezolve situatia asa cum e cel mai bine pentru mama ta! Succes si multa sanatate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Masha28

Fericire, eu va multumesc mult pentru raspunsul dat şi pentru intelegerea dumneavoastra.

Ea are 58 de ani şi medicii spun ca pina acuma rezultatele analizelor au eşit bune. Cu tensiunea ea nu are probleme şi cu diabetul tot nu are deaceea eu totuşi sper ca o vor opera şi işi va reveni.

Eu doresc s-o eu la mine dupa operatie sa am grija de ea.

Mie imi este greu sa cred prin ce trece deoarece pina la aceşti ani mama nu a bolit nici o data de nimic insa in tinerete la acelaşi sin a avut o operatie insa nu cancer şi ea fost taiat jumate din sin , acuma la acelaş sin ia eşit cancer.

Eu sincer va multumesc pentru intelegere şi continui sa sper ca totul va fi bine.

 

Multa sanatate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
nuseamamusea

добрый вечер! может вас немного приободрит моя история. у моей бабушки был рак груди, но не знаю какая стадия, ей удалили грудь, было ей тогда 65 лет, прожила она после этого еще 15 лет, умерла в 80 лет, у нее пошли метастазы, но она почти не мучилась, держалась до последнего. говорят, что рак до конца не лечится, но прожить 15 лет я считаю это очень хорошо! оптимизма вам и терпения! и огромного здоровья!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Masha28

Mama a primit himio terapie 6 luni dupa care acasa iau dat lecire 2 luni apoi iaraşi analize a fost şi a dat. Atunci ni sa spus ca cu astfel de organe ka a ei ea va putea ajunge pina la 100 de ani, toate organele sunt sanatoase numai ca iau gasit raruchii raciti şi i sa dat 2 saptamini lechuire de rarunchi dupa care ni sa spus sa revenim şi se va decide cu operatia sau inca o himio terapie.İnsa in aceste 2 saptamini rana de la sin şi mina i sau umflat şi astazi doktorul ia spus ca nu o vor opera ca este prea tirziu. Nu mai inteleg nimic.....Retraesc foarte mult deoarece eu sunt departe de ea. Are mari dureri o doare tare mina care sa umflat şi sinul......Nu mai ştiu la ce sa sper. Eu va multumesc mult de sustinerea primita. Multa sanatate tuturor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum