krystynka

Indus În Comă De Medici?

Postări Recomandate

krystynka

Un tânăr care in urma cu sase săptămâni şi-a jucat nunta zace acum în comă la spital. S-a întâmplat după ce medicii i-ar fi stabilit un tratament greşit. Rudele afirmă că victima a venit la spitalul Sfânta Treime pe picioare, dar a ajuns în Reanimare. Întrebaţi ce şanse de viaţă are tânărul, doctorii le-ar fi răspuns că ar fi vorba de mai puţin de un procent. Am încercat să luam legătura cu medicul responsabil de soarta pacientului, dar a plecat în concediu.

 

Rudele lui Sergiu Anghel încă nu şi-au revenit din şoc. Acum o lună a juirat femeii iubite credinţă şi dragoste până la adânci bătrâneţe. Nu ştia, însă, că problemele cu tensiune îl vor imobiliza la pat atât de repede. La insitenţa rudelor a s-a adresat medicilor, care l-au şi internat în spital. I-ar fi spus că nu-i nimic grav doar că ar fi bine să administreze tratamentul prescis sub supraveghere. A doua zi, însă, rudele au aflat că Sergiu este pe moarte.

 

Oxana Anghel nu înţelege de ce a fost anunţată despre faptul că soţul său este în stare gravă abia dimineaţă, dacă bărbatul intrase în comă încă de la ora 23. Ieri soţia lui Sergiu a mers la spital ca să ceară explicaţii. A dat, însă, doar de medicul de gardă care nu i-a putut spune prea multe.

 

În dimineaţa zilei de astăzi, soţia şi rudele luii Sergiu au bătut din nou la uşa secţiei de Reanimare. Un consiliu de medici s-a întrunit de urgenţă ca să decidă asupra tratamentului.

 

Peste aproape două ore, rudele au fost invitate înăuntru. Acolo au aflat că, de fapt, nu are cine să le dea explicaţii. Asistenta medicală s-a îmbolnăvit, iar medicul care i-a prescris tratamentul a plecat în concediu.

 

Rudele tânărului spun că vor depune o plângere şi la poliţie.

 

E groaznic ce se fac prin spitalele noastre,si cum se spala pe miini iesind prin concedii :((

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Him

можно пожалуйста ссылку на источник?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
krystynka

deja nu mai este..:((( Dumnezeu sal ierte

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum