Vizitator Dovve

Prieteni Ai Copilarii

Postări Recomandate

Vizitator Dovve

Nu stiu daca mai are rost sa dau sansa unor prieteni din copilarie/ adolescenta. Am 26 ani si nu mam vazut cu prietenele mele vreo 6 ani pentru ca am fost plecata din MD. Inainte de a pleca am avut ceva conflincte care acum imi par copilaresti. Erau conflincte de dragoste, prieteni etc. Fiind pe facebook eram la curent cu tot ce se intimpla in viata lor. Acum cind mam intilnit mam simtit ca a 5 roata la caruta. Mi sa parut ca nu mai au nevoie de mine. Am avut senzatia ca au venitla intilnire doar ca sa aiba motiv de discutie. Iar eu nu mam simtit atit de libera ca alta data in discutie

Zilele aceste am vazut pe sait poze comune intre prietenele mele la care eu nu am fost invitata. Oare sa insemne ca in anumite perioada a vetii avem alti prieteni. Si daca totusi imi dau seama de asta de ce ma doare oare?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Oamenii se schimba, se schimba interesele, careva trasaturi ale caracterului... Interesele voastre s-au schimbat de atata timp si deseori se intampla ca distanta isi face lucrul sau. Parca nu te-ai vazut de mult timp, dar nu ai ce spune.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Roxolana

Sigur ca totul se schimba inclusiv si noi...eu cred ca treb sa le dati timp,va dati seama ca cit ati lipsit lucrurile nu mai sunt la fel...poate organizati dvs o coconada si discutati deschis cu ele,le intrebati ce nu mai e asa,ce le deranjeaza samd ...asta numai in cazul in care intr-adevar tineti la relatia cu ele.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator sasa

Prietena mea a revenit acum un an de peste hotare. La inceput ne-am sunat. Stiu ca are niste prieteni deai sotului in apropiere de casa mea si vin foarte des prin partile acestea. Insa la mine nu a intrat niciodata, indiferent ca am invitato, permanent e ocupata, dar ma gindesc ca motivul poate e ca sotii nostrii care sint dintro localitate nu prea au limba comuna, adica tot normal dar sotul imi zice ca de cind il stie ii tare greoi om este. In fine dupa vreo citeva sunete, am decis ca pina aici a fost, daca ea isi dorea sa pastram prietenia avea sa vina la mine dar asa cum sa inteleg cind vine peste drum are timp dar la mine niciodata nu gaseste.

Asa ca prietenia mai conteaza si de soti......daca au limba comuna ori nu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

In privinta sotilor:

Sotul meu cu sotul prietenei mele, nu au multe interese comune, eu inteleg si ea intelege, noi nu insistam, noi gasim timp sa ne intalnim ambele si sa petrecem frumos timpul.

 

Iata si mie, prietena din copilarie zice sa ne intalnim, dar eu tot gasesc ocupatii si intind timpul... De atatea ani, s-au schimbat in viata mea atatea lucruri si in viata ei si mai multe - dar iata am comunicat un pic si nu prea avem ce sa ne spunem. Doar despre copilarie am vorbit - asta a fost ceva interesant... peripetii si nazbatii, momente hazlii si zburdatul prin campii - asta a fost ceva foarte interesant, o experienta de neuitat, dar odata ce am crescut, multe lucruri s-au schimbat si viziunile noastre erau total diferite ceea ce probabil si ne-a distantat.

 

Eu totusi cred ca sunt persoane ce vin in viata noastra sau noi in viata altor persoane, doar pe un anumit timp. Eu asta nu numesc preitenie, un fel de schimb de experienta, interese comune la moment.

 

Dar prietenul, prietenul e acea persoana, care indiferent de distanta, timp si nu mai stiu eu ce acolo - iti este la fel de aproape, scump si drag. Si la fel de interesant iti este sa comunici si sa petreci timpul impreuna.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Roxolana

draga autoare,vei învăţa că în viaţă oamenii pe care-i întâlneşti, îi întâlneşti cu un scop. Unii te vor testa, unii se vor folosi de tine, unii te vor învăţa câte ceva. Dar, cel mai important, vor fi şi câţiva care vor scoate la iveală tot ce-i mai bun din tine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum