Vizitator alinaaa

Fratele

Postări Recomandate

Vizitator alinaaa

In fiecare familie sint sigura ca sa primit educatia ca fratii/ surorile trebuie sa se ajute unul pe altul. Stiu ca asa trebuie sa fie. Dar cum ramane cind unul dintre ei se deda cu trup si suflet sal ajute pe cel nevoias, insa acesta din urma nu recunoaste, sa deprins ca este cineva care ii va rezolva problemele indiferent de toate. Eu ca sotie ma intreb ce sa fac?....poate sa pastrez indiferenta si sa nu ma implic......

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
valentina1985

Мне кажется, вам вмешиваться не стоит. У моего мужа была такая же проблема с одним из его братьев, пока ему самому не надоело решать чужие проблемы, и пока он не услышал в свой адрес - а что ты для меня сделал???

До вашего тоже дойдет, это лишь вопрос времени.

Editat de valentina1985

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Ce aveti in vedere prin "anevoias"?

 

El (am in vedere fratele sotului) are probleme de sanatate grave, are handicap fizic sau ceva ce-l imipiedica sa-si rezolve anumite probleme financiare sau de familie?

 

Nu-nu, eu sunt pentru a ajuta pe cei dragi, doar ca trebuie atent de facut acest lucru si sa nu transformi chiar si pe acel frate/sora in persoana nesimtita care stie sa "mulga" toate necesarele.

 

Vreau sa zic ca si pentru mine aceasta problema e cunoscuta, doar ca e un pic altfel... Sotul meu era practic acel pilon in casa lui pe care se bazau toti si cand ne-am casatorit, a fost mare tragedie p-u familia lui. El se simtea parca dator, vinovat cu ceva ca i-a lasat parca "balta" pe toti (desi in casa au ramas doi barbati:)).

Cand aparea vreo problema - il telefonau pe sot, cand se intampla ceva, iar pe sot il telefonau, trebuia ceva de adus cu masina, iar pe sot si multe- multe alte probleme.

 

Eu imi cautam de treaba si nu-mi varam nasul, caci pe de o parte intelegeam ca parintilor le e greu (desi nu locuiesc singuri, in total sunt 3 familii in casa lor)...

 

Si ajunsese timpul ca sotul meu era foarte epuizat si nu mai stia, caci erau nevoi si acasa la noi si alte probleme de ale noastre. El a inteles ca asa nu mai poate continua si a inceput a spune si "NU".

 

Important de rupt incetisor atele, caci pe de o parte si sotul dvs e vinovat ca a permis asta si daca rupe acum definitiv si tare dur, nimeni nimic nu va intelege, iar el va ramnae cel vinovat, rau si zgarcit.

 

Eu in genere, sunt pentru ajutor rational, cand nu ghiftuiesti pe cineva aiurea cu peste, dar ajuti pe acel cineva sa si-l prinda singur.

 

Succes!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum