s00cell

Результаты Анализов

Postări Recomandate

s00cell

Уважаемый Степан, подскажите пожалуйста, в норме ли мои анализы? Врач, которого мне советовали, в отпуске и я понятия не имею к кому идти. А может и вообще не стоит?

 

T-3 2,2 Норма: 1,2-2,8 NMOL/I

T-4 124,0 Норма: 60-160 NMOL/I

TSH 0,8 Норма: 0,17-4,05 mUi/ml

Anti-TPO 31,0 Норма: 0-40 Ui/l

 

Заранее спасибо за ответ!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator endocrinolog

Все показатели в норме. Щитовидная железа справляется со своей функцией.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
s00cell

Это радует, спасибо за ответ :girl_crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
s00cell

Подскажите пожалуйста, если при этих показателях я чувствую, что вес не снижается даже если ем меньше, и по другим показателям таким как раздражительность, сонливость и т д... может стоит попить что-то для профилактики? и стоит ли пить л-тироксин 50?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Endocrinolog

Ничего пить для профилактики не нужно. Щитовидная железа отлично работает.

Если вес не снижается, регулярная физическая нагрузка поможет вам в этом.

Эффект будет даже от ежедневной ходьбы в быстром темпе 40-50 мин.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
pooishor

Buna seara dle. doctor,

As vrea sa va rog sa ma ajutati sa interpretez niste analize a hormonilor.

 

luna, anul- 06.2011:

Prolactina- 36.8 (norma 1.2-19.5)

Cortizol -123.5 (norma 60-230)

Testosteron - 2.2 (norma 0.2-1.0)

DHEAS-3.8 (norma 0.9-3.6)

Seaua turceasca- rezultate normale.

Tratament: Bromcriptin, Yaz (contraceptive)- 2 luni

 

luna,anul - 11.2012:

Prolactina- 32.9

Cortizol- 342,9

DHEAS-7.1

Testosteron-1.7

 

luna, anul- 04.2013

Prolactina-45.8

Cortizol-466.1

Testosteron-2.2

Diagnoza:Hiperprolactinemie

Tratament: Dostinex - 4 pastile ( 1 pastila la 3 zile)

 

luna, anul-05.2013

Prolactina-4.8

Cortizol- 400

 

Intrebarea mea este, daca mai trebuie sa repet testul de prolactina, dupa 1 luna de la tratament? Si in genere, bromcriptin, dostinex...normalizeaza prolactina pe termen lung sau doar pe perioada in care bei pastile.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum