binutsa

Заглянул(а) на огонёк
 • Număr conținut

  16
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Обычный

Informație

 • Sex
  Женский
 • Oraș
  Chisinau
 • Țară
  Moldova
 1. Эко У Фрипту*

  Mersi mult!! si voua succes si rabdare:)
 2. Эко У Фрипту*

  eu astept ciclu si vrem sa transferam embrionii inghetati... am si eu emotii foarte mari caci nu stiu la dezghetare ce va fi cu ei, ad daca vor fi ok pentru transfer... voi cind vreti sa mergeti la protocol repetat? nu schimbati medicul?
 3. Эко У Фрипту*

  Victoria, imi pare foarte rau... Aveti si inghetati??
 4. Эко У Фрипту*

  Jessi, ai rezultate? cum la tine?
 5. multumesc pentru incurajare! nu am facut histeroscopie....eu am un copil conceput pe cale naturala, dar am avut 2 extrauterine si respectiv mi-au fost inlaturate trompele ...alte probleme nu sint, organismul a raspuns cum trebuie la intreg proces dar sarcina nu s-a prins...acum asteptam luna viitoare.... Antonica, citi embrioni congelati ati transferat?
 6. Эко У Фрипту*

  jessi, am transferat 2 embrioni de gr I si esec nu s-a prins niciunul am 2 congelati... nu stiu ce sa fac si ce sa zic
 7. fetele, cine a facut transfer de embrioni congelati ? am facut Fiv ... si nereusit.... avem 2 embrioni congelati, medicul mi-a zis sa vin la urmatorul ciclu a 2 zi.... dar care sint reusitele? vreu sa stiu este cineva pe aici cu FET? Multumesc
 8. Эко У Фрипту*

  jessi, am facut si noi la Clinica Familia, toti amabili, o echipa foarte buna Acum sint dupa transfer de embrioni, asteptam sa vedem rezultatul! Voua succes!!!
 9. nu cred ca am dat astfel de analize, si sincer nici nu stiam de ele (ma refer la infectii). Vrem sa facem FIV si medicul ne-a zis sa le fac .... Miine mai dau si la hormoni, si vedem ce ne spune medicul.
 10. Stiti, miine merg la medic si vad ce imi spune el. Stiu si eu ca mai gresesc dar cu asa preturi...... e cam greu sa le dai repetat... Oricum va multumesc pentru raspunsuri
 11. Эко У Фрипту*

  noi dorim sa facem la Friptu, dvs la cine ati facut?
 12. am dat la Clinica familia, pe Costiujeni. Am dat mai multe analize biochimia, la infectii... am achitat 1740 lei
 13. clamydia este 5,60 valori de referinta 5-10 U/ml, suspect...? multumesc mult pentru raspuns!