Laura

Уже не могу без форума
 • Число публикаций

  1 272
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

158 Очень хороший

7 подписчиков

О Laura

 • День рождения 27.01.1977

Информация

 • Пол
  Женский
 • Город
  Wien
 • Страна
  Austria

Недавние посетители профиля

493 просмотра профиля
 1. S- a blocat la mijlocul mesajului si nu ma.lasa nicicum sa continui...
 2. Ooo, noi maine avem doua saptamani de cand a inceput scoala. De semnat avem si noi un milion de hartii. Dar mie imi convine. Macar stiu ca sunt informata de fiecare miscare si nu aflu de pe la stiri sau din ziare de scandal ca se intampla cine stie ce minunatie la scoala X sau Y. La fetita am avut deja sedinta cu parintii, m- am inscris in comitetul parintesc :))) Si trebuie sa strangem 50€ pe an pentru materiale didactice mai deocheate, pentru iesirile la teatru, muzee si alte activitati. La baiat avem saptamana v
 3. Оо, да! Не то что откладывает из этих денег, моя мама откладывает все. Я уже ее предупредила, что перестану посылать деньги если будет продолжать в том же духе.
 4. Aaa, si cu grafie latina stiam citi si scrie foarte bine, mai corectam si invatatoarea , din care cauza mi- am luat- o des peste cocoasa
 5. Fix asa si eu, Noi am trecut direct la gramatica, care abecedar. Eram clasa a saptea.
 6. Am stat in Cluj 9 ani, foarte fain orasul.
 7. Din asta nici eu nu vreau Al meu e asa
 8. De ce ? Eu am un set lapte-alb, pe care il iubesc. Dar eu sunt in general indragostita de vesela alba.
 9. S-a terminat vacanta si la noi, de maine la scoala. Si afara s-a racit bine, e toamna toamna. Noi vorbim trei limbi in casa: romana, germana si rusa. Copiii vorbesc cel mai bine germana, binisor romana si mai slab rusa. Trebuie sa recuperam sa le invete pe toate la un nivel bun. Baiatul la scoala are engleza din clasa intai, va avea latina de la anul si franceza peste inca doi ani.
 10. И, к сожалению, как третье лицо, очень тяжело что то с этим делать и защитить детей. Жены, многие, смирились, а многие запуганные до смерти. И так и продолжают мучить себя. И детей. Грустно все это.
 11. К сожалению подтверждаю то, что Аня пишет, тоже не по наслышке знаю. Полиция приходит, регистрирует насилие, выписывает штраф и уходит. Все эти организации особо не помогают - то это "не у нас", то это " не для таких как вы" или еще что то в этом роде. Говорят недавно закон поменялся, еще не знаю работает или нет, но ощущение такое, что защищаются права насильникаа не, жертвы.
 12. Larisa, noi am rezervat de aici: Am fost in Umag, Starigrad Paklenica, Novi Vinodolski, langa Split, pe peninsula Orebic, pe insula Brac, in Duba. Anul asta tot in Duba mergem. Pentru doritorii de distractii e plictiseala mare, dar pentru noi, dupa un oras aglomerat, e raiul pe pamant.
 13. Olesea, daaa, e tare fain. In dependenta in ce regiune a Croatiei mergem, ajungem in 5-10 ore. Si croatii au autobane super faine, noi, ca oglinda. ( si fara radare ). Acu doi ani am fost pe langa Split, ne-am cazat intr- un apartament dintr- o vila, aveau si o gradina ingrijita. Ce mi- a placut, a fost ca aveau in gradina de la mere si struguri, la kiwi, mandarini, portocali, rodii, smochini, kaki si nici nu mai stiu ce alte bunatati. Smochinele erau coapte si le mancam direct din pom.