irinellis

Заглянул(а) на огонёк
 • Число публикаций

  5
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

1 Обычный

О irinellis

Старые поля

 • Имя
  irinellis

Информация

 • Пол
  Женский
 • Город
  Chisinau
 • Страна
  Moldova
 1. Multumesc frumos, da Doamne la toate mamicile puterea sa aduca pe lume copii sanatosi si voinici!!!
 2. Am nascut si eu la CMC, datorita medicului un om extraordinar, un baietel superb, pe aceasta cale ii multumesc din suflet dumnealui!!. Vreau sa spun ca cit am stat in sectia nou nascuti si lauze, am crezut ca sint la piata centrala))))) veneau surorile medicale si in loc sa intrebe de copii, propuneau ba pernute, ba sutiene , faceau bussines sarmanele!!! In ceea ce priveste medicul pediatru care e una singura la 2 etaje de copii nou nascuti..cind iti trebuie cauto de unde nu-i))), dar si cind venea in vizita nimic nu auzi de la ea...ii pui intrebari si nici nu-ti raspunde de parca astepta ceva , asa si a ramas sa astepte)))!! La CMC , medicii intr-adevar sint profesionisti, cu miini de aur, dar personalul medical lasa foarte mult de dorit, poate si salariile mici le imping sa aiba mereu fete acre si chinuite)))))))))))))
 3. Ma uit la minunea si soarele meu care doarme dulce dulce, datorita dlui Petrov Victor care este un OM EXTRAORDINAR si un MEDIC EXCEPTIONAL, am un ingeras superb de baietel. Sincere multumuri dumnealui, Dumnezeu sa-l binecuvinteze mereu pe Dumnealui si pe FAMILIA dlui, sa aiba puterea sa ajutate mamicile sa nasca usor , Victor Nichiforovici are niste MIINI DE AUR!!!!
 4. Dumnealui va fi la servici de pe data de 1 septembrie, pina atunci este in concediu, dar ar fi mai bine sa il sunati si sa ii lamuriti ca sinteti de la nord, cind poate sa va primeasca, capoi sa nu faceti un drum pe degeaba pina la Chisinau!!!
 5. 4.7 На сайте запрещено использовать транслит. Если у вас есть проблемы с русскоязычной клавиатурой, вы можете воспользоваться сайтом www.translit.ru либо другим аналогичным источником.