irinellis

Заглянул(а) на огонёк
 • Număr conținut

  13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4 Обычный

Despre irinellis

Сâmpurile veche

 • Prenume
  irinellis

Informație

 • Sex
  Женский
 • Oraș
  Chisinau
 • Țară
  Moldova
 1. La CMC primeste pina la amiaza...in sectia pediatrie, etajul 3!!
 2. Marti am trecut cu bebelusul de 2 luni jumate la CMC la domnul Morosan Valeriu....neurosonografia capsorului si organele interne...am achitat 200 lei!! E un medic renumit, lucreaza de ani de zile, un bun profesionist...mai primeste dlui si la Clinica Pediatrica!!
 3. Ma scuzati, dar eu mai sus am avut in vedere de medicul Victor Petrov, nu de domnul Samoilenco....deoarece mi-a facut cezariana domnul Victor Petrov!!! poate dvs nu ati tras atentia......da pacat ,in cazul dvs ce s-a intimplat, clar lucru ca vrem ca toate mamicile sa nasca usor si sa fie totul bine, sanatate va doresc dvs si bebelusului dvs!!
 4. In urma depistarii complicatiei in sarcina, stiam din start ca va fi cezariana, asta ca asteptam evenimentul sa se intimple cind Domnul Victor iesea din concediu....dar a fost o cezariana de urgenta, si am avut norocul ca dlui era in tara, si dlui a venit direct in sala de operatie, operatia a fost grea, a durat vreo 3 ore, deoarece aveam o patologie complicata, pierdusem un litru de singe, si datorita iscusintei si profesionalismul dlui Victor sintem sanatosi ambii, si eu si bebelusul!! Am avut anestezie generala, si acum tin minte cind m-am trezit l-am intrebat,,is vie, da bebele, ce e cu bebele meu???))))))))) daca vor fi saloane libere desigur ca puteti alege cel cu plata, acolo macar va simtiti mai ca acasa, apa calda, dus, viceu!! In cazul cind nasteti cind dumnealui e plecat la conferinta in alta tara, cu siguranta va va recomanda alt medic la fel de profesional ca si dlui!! Succes va doresc si nastere usoara!!
 5. In prezent mamele care au nascut stau cu bebelusii la etajul 3, sint saloane cu plata 100 lei pe noapte, cu conditii, cu dus si viceu, apa calda!!! Pentru mamicile care vor sa nasca la Victor Nichiforovici, trebuie din timp sa va intelegeti, personal am nascut la dlui in august, dlui era in concediu, l-am contactat telefonic...si dlui a venit de indata si operatia de cezariana a decurs cu succes, si eu bebelusul sintem sanatosi, slava domnului!! Credeam ca dupa cezariana nu ma voi descurca, din cauza durerilor, dar mare mi-a fost mirarea cind dupa 3 zile ma restabilisem, am o taietura micuta, perfecta, fara complicatii!! II urez Domnului Victor Nichiforovici multa sanatate si sa ajute mamicile sa aiba mereu nasteri usoare, fie pe cale naturala sau operatie de cezariana!!! Mereu imi aduc aminte de dumnealui cu atita caldura, incit daca as putea i-as multumi toata viata!!!
 6. Va mai pot da un exemplu personal care la rindu-i s-a soldat cu final fericit din fericire, in cazul meu a fost operatie cezariana de urgenta...am stat internata la CMC cu hemoragie in saptamina 30 de sarcina, apoi la maternitatea nr. 1 cu hemoragie in saptamina 33 de sarcina, cu chiu cu vai am ajuns in saptamina 36 de sarcina si m-am internat in spital, stind asa in patul de spital, in prima zi din saptamina 37 au inceput sa se scurga apele, in salon nimeni nu era, de sculat din pat nu aveam voie, nicio sora medicala, am sunat medicul meu care era in concediu,care la rindu-i a instiintat medicii care erau de garda, si in 2 minute au aparut medicii si m-au dus in sala de operatie, pina mi-au pus anestezie ,mi-am vazut si medicul in sala de operatie, cind l-am vazut m-am linistit, stiam ca totul o sa fie bine....Da , operatia a durat vreo 2 ore din cauza hemoragiei, dar era patologia mea, si multumesc medicului care mi-a salvat viata mie si ingerasului meu!! O sa-i fiu recunoscatoare toata viata dlui Victor Nichiforovici pentru minunea de ingeras care i-a dat viata, si voi conteni mereu sa-i multmesc din tot sufletul !!! In cazul dvs a fost o exceptie, stim cu totii ca in cazul gemenilor e mai complicat, clar ca trebuia mai multa monitorizare si seriozitate, dar va dorim multa sanatate si sa aveti parte de tot binele din lume!!!!
 7. Imi pare foarte rau ca ati pierdut gemenii, va doresc multa sanatate!!! Nu am nascut la domnul Samoilenco, dar l-am vazut personal venind in salon la o mamica care a nascut la el a 2 oara, era tare fericita, din spusele ei se plimba in oras cind s-au inceput contractiile, l-a sunat pe domnul Samoilenco si dlui indata a venit si i-a primit nasterea, totul a decurs la mamica aceasta normal, ambele in aceeasi zi am iesit din spital....din pacate, situatii in viata is diferite, la cineva is si excepti!!!
 8. Imi pare rau sincer de dvs, de ceea ce vi s-a intimplat la CMC, dar pentru viitoarele mame un sfat.....luati si va intelegeti dinainte cu un medic care o sa va primeasca nasterea, nu asteptati pina in ultimul moment, ca altfel nimeriti in asa situatii, mai ales ca in ultimul caz de mai sus doamna a nascut gemeni, nu merita sa riscati viata bebelusilor!!! O viitoare mamica trebuie singura sa aiba grija de viata ei si a bebelusilor, sistemul nostru medical lasa de dorit, v-ati convins si dvs!! Nu asteptati ca sa vi se dea totul pe tava fara eforturi personale....Mie personal cu o luna in urma mi s-a facut cezariana de urgenta la CMC, avind o patologie cu risc de nastere prematura si complicatii serioase soldate cu hemoragie puternica, dar datorita ca ma aflam la evidenta unui medic extraordinar si din intelegere prealabila cu dlui, totul s-a sfirsit cu bine, atit eu cit si bebelusul sintem sanatosi!!!! In concluzie, pentru viitoarele mamici.....alegeti-va dinainte un medic in care sa aveti incredere si sa va intelegeti sa va primeasca nasterea, nu asteptati pina in ultimul moment, sa ajungeti pe mina celor de garda....ca de altfel patiti asa cum in cazul doamnei de mai sus!! P:S SOLO 77 felicitari pentru gemeni, sa va traiasca voinici si sanatosi, sa uitati cosmarul prin care ati trecut...!!!
 9. Multumesc frumos, da Doamne la toate mamicile puterea sa aduca pe lume copii sanatosi si voinici!!!
 10. Am nascut si eu la CMC, datorita medicului un om extraordinar, un baietel superb, pe aceasta cale ii multumesc din suflet dumnealui!!. Vreau sa spun ca cit am stat in sectia nou nascuti si lauze, am crezut ca sint la piata centrala))))) veneau surorile medicale si in loc sa intrebe de copii, propuneau ba pernute, ba sutiene , faceau bussines sarmanele!!! In ceea ce priveste medicul pediatru care e una singura la 2 etaje de copii nou nascuti..cind iti trebuie cauto de unde nu-i))), dar si cind venea in vizita nimic nu auzi de la ea...ii pui intrebari si nici nu-ti raspunde de parca astepta ceva , asa si a ramas sa astepte)))!! La CMC , medicii intr-adevar sint profesionisti, cu miini de aur, dar personalul medical lasa foarte mult de dorit, poate si salariile mici le imping sa aiba mereu fete acre si chinuite)))))))))))))
 11. Ma uit la minunea si soarele meu care doarme dulce dulce, datorita dlui Petrov Victor care este un OM EXTRAORDINAR si un MEDIC EXCEPTIONAL, am un ingeras superb de baietel. Sincere multumuri dumnealui, Dumnezeu sa-l binecuvinteze mereu pe Dumnealui si pe FAMILIA dlui, sa aiba puterea sa ajutate mamicile sa nasca usor , Victor Nichiforovici are niste MIINI DE AUR!!!!
 12. Dumnealui va fi la servici de pe data de 1 septembrie, pina atunci este in concediu, dar ar fi mai bine sa il sunati si sa ii lamuriti ca sinteti de la nord, cind poate sa va primeasca, capoi sa nu faceti un drum pe degeaba pina la Chisinau!!!
 13. 4.7 На сайте запрещено использовать транслит. Если у вас есть проблемы с русскоязычной клавиатурой, вы можете воспользоваться сайтом www.translit.ru либо другим аналогичным источником.