info@sah.md

Заглянул(а) на огонёк
 • Число публикаций

  12
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

2 Обычный

О info@sah.md

Старые поля

 • Имя
  ANSM

Информация

 • Пол
  Мужской
 • Город
  Chisinau
 • Страна
  Moldova

Недавние посетители профиля

293 просмотра профиля
 1. La data de 7 mai 2017 se va desfășura Turneul de Șah pentru copii ”Fii inteligent, joacă șah”. Evenimentul va avea loc în sediul Academiei Naționale de Șah din Moldova din strada 31 august 1989,100, începând cu orele 10:00. Scopul acestui turneu constă în popularizarea jocului de șah în rândul tuturor copiilor, creând posibilitatea dezvoltării spiritului de competiție şi dezvoltarea acelor aptitudini care să permită desfăşurarea unei activităţi de performanţă. Turneul se va desfășura conform Regulamentului FIDE. Ritmul de joc - sistem elvețian, 15 min pentru partidă fiecărui participant. La turneu pot participa toți copiii șahiști (anul nașterii 2011- 2007). Oferta de participare la turneu se prezintă pînă la data de 05.05.2017 pe adresa electronica: turnee@sah.md. Obligatoriu de menționat datele următoare: • Numele, prenumele participantului • Anul nașterii • Număr de telefon, adresa de email • Ce categorie sportivă deține/nu deține • Numele antrenorului la care se antrenează . Atenție! locurile de participare la turneu sunt limitate. Învingătorii vor fi premiați cu diplome şi medalii, conform categoriilor de vârstă : 6-8 ani ; 8-10 ani . Participarea la turneu este cu plată : 70 lei-pentru elevii ANSM, 120 lei- amatorii de șah din exterior.
 2. Academia Națională de Șah din Moldova vă oferă o șansă unică de a face cunoștință cu lumea șahului - curs expres de şah cu durata de 1 lună, la un preţ de doar 199 lei. Au mai rămas doar câteva zile! Grăbește-te! Fii primul! Oferta include 3 abonamente unice: I.Abonament Pion: începători cu vârsta 5-7 ani, II.Abonament Căluț: începători cu vârsta 7-10/10-13 ani, III.Abonament Turn: categoria 4,3/ absolvenţii ANS an.1,2, cu vârsta 7-10/10-13 ani. Grupele vor lua start pe data de 3 mai 2017!!! Acum e momentul, alătură-te și TU!!! Înregistrează-te aici : http://cursuri.sah.md/index.php/?ref=76 Preţul unui abonament – 199 lei până la data 30.04.2017, 299 lei până la data de 05.05.2017.
 3. Iepurașul de Paște vine cu cadouri speciale pentru copiii iubitori de șah - curs expres de şah cu durata de 1 lună, la un preţ de doar 199 lei. Invităm toți copiii cu vârsta între 5-13 ani, atât pe cei care abia vor să exploreze lumea şahului, cât şi pe cei iniţiaţi în jocul de şah. Oferta include 3 abonamente unice: I.Abonament Pion: începători cu vârsta 5-7 ani, II.Abonament Căluț: începători cu vârsta 7-10/10-13 ani, III.Abonament Turn: categoria 4,3/ absolvenţii ANS an.1,2, cu vârsta 7-10/10-13 ani. Grupele vor lua start pe data de 3 mai 2017!!! Acum e momentul, alătură-te și TU!!! Preţul unui abonament – 199 lei până la data 30.04.2017, 299 lei până la data 05.05.2017. Detalii: www.sah.md tel:078888241 Înscrieți-vă aici: http://cursuri.sah.md/index.php/?ref=28
 4. Despre Academie Academia Națională de Șah din Moldova a fost fondată în anul 2010 cu scopul creării unui sistem educațional de predare-învățare a șahului pentru copii și asigurarea tuturor cu acces la studii de calitate, indiferent de statutul social, cerințele educaționale, locul de domiciliere sau limbă vorbită. În scopul realizării misiunii, Academia a elaborat și aprobat la Ministerul Educației mai multe acte normative, ca Curriculum ”ȘAHUL”, Curriculum cursului ”Predarea șahului cu utilizarea tehnologiilor informaționale”; a încheiat acorduri de colaborare cu Ministerul Educației, Ministerul Tineretului și Sportului, Fundația Europeană de Șah Kasparov, Uniunea Europeană de Șah ș.a. Elevii Academiei Naționale de Șah din Moldova studiază șahul metodic, în format interactiv, interesant și ușor de memorat, conform unor programe performante elaborate de specialiștii în pedagogia șahului din topul mondial, fapt ce asigură formarea armonioasă a copiilor în domeniu – de la începători pînă la nivele avansate. Toți doritorii de a studia șahul se pot înregistra și obține mai multă informație pe http://cursuri.sah.md/index.php/?ref=28
 5. La 9 aprilie 2017, Academia Națională de Șah din Moldova, cu suportul Fundației Europene de Șah Kasparov, a organizat ”Ziua Ușilor Deschise”, cu genericul ”Dezvoltare personală prin șah”, eveniment dedicat lansării unui nou centru de predare-învățare-evaluare a șahului în sect. Râșcani al capitalei, situat pe strada Miron Costin 15/3. Evenimentul a fost orientat spre promovarea jocului de șah în rândul copiilor cu vârsta între 5-12 ani și asigurarea accesului la studii de calitate pentru toții copiii doritori. Invitații, părinți împreună cu copii, au beneficiat de lecții gratuite de șah, joc simultan cu profesorii-antrenori ai Academiei, premii și diplome, comunicare interactivă. Ceremonia a culminat cu o masă festivă dulce și o tortă specială evenimentului. Șeful Departamentului cercetare științifică al Academiei Naționale de Șah din Moldova, doctor în științe ale educației, conferențiar universitar și autorul Curriculei ȘAHUL, aprobată de Ministerul Educației, domnul Ion Bogros, a declarat în cadrul evenimentului: ”Copiii, care vor învăța aici șahul metodic, conform unui program bine gândit, corelat cu vârsta copiilor, cu etapele de formare în domeniul șahului, vor fi orientați spre o dezvoltare intelectuală și ca rezultat ei vor învăța și mai bine celelalte discipline școlare”. Academia Națională de Șah din Moldova aduce sincere mulțumiri tuturor părinților și copiilor care au fost alături de echipa Academiei la acest eveniment, Fundației Europene de Șah Kasparov și personal campionului mondial Garry Kasparov, care a oferit un suport inestimabil în formarea și dezvoltarea Academiei Naționale de Șah din Moldova. Toți doritorii de a studia șahul se pot înregistra și obține mai multă informație pe www.cursuri.sah.md.
 6. La 26 martie, în incinta Academiei Naționale de Șah din Moldova a avut loc Turneul de șah pentru copii ”Mărțișor”. Au participat 41 de copii, care au jucat șah conform Regulamentului FIDE, ritmul de joc - sistem elvețian, 15 min pentru partidă fiecărui participant. Învingătorii competiţiei s-au determinat după numărul maxim de puncte acumulate. Toți participanții au fost menționați cu diplome, iar deținătorii locurilor 1, 2 și 3 au fost premiați cu diplome și medalii. Scopul acestui eveniment a fost atins și anume popularizarea „sportului minţii” în rândul tuturor copiilor, creând posibilitatea accesului facil la iniţierea în practicarea acestui joc şi la dezvoltarea acelor aptitudini care să permită desfăşurarea unei activităţi de performanţă. Acest fapt îl demonstrează și rezultatele obținute de participanți. Astfel au fost ocupate locurile, după cum urmează: Locul I - Sirețanu Andreea, Țurcanu Maxim, Sirețanu Vlad, Trohin Matei; Locul II - Petrachi Radu, Balan Bogdan, Tanas Nicolae, Toma Maxim, Braga Dmitrii, Pisica Daniel; Locul III - Șalaru Adelina, Hangan Cristi, Delinschii Dragomir. Echipa ANȘM vă mulțumește pentru participare, felicită învingătorii pentru rezultatele obținute și vă urează succese mari în continuare!
 7. La data de 26 martie 2017 se va desfășura Turneul de Șah pentru copii ”Mărțișor”. Evenimentul va avea loc în sediul Academiei Naționale de Șah din Moldova din strada 31 august 1989,100, începînd cu orele 9:00. Scopul acestui turneu constă în popularizarea „sportului minţii” în rândul tuturor copiilor, creând posibilitatea accesului facil la iniţierea în practicarea acestui joc şi la dezvoltarea acelor aptitudini care să permită desfăşurarea unei activităţi de performanţă. Turneul se va desfășura conform Regulamentului FIDE. Ritmul de joc - sistem elvețian, 15 min pentru partidă fiecărui participant. Oferta de participare la turneu se prezintă pînă la data de 24.03.2017 pe adresa electronica: info@sah.md. Obligatoriu de menționat datele următoare: • Numele, prenumele participantului • Anul nașterii • Ce categorie sportivă deține/nu deține • Numele antrenorului la care se antrenează . Atenție! locurile de participare la turneu sunt limitate. (Se acceptă: Elevii ANSM conform listelor, copii jucători de șah din exterior). Învingătorii vor fi premiați cu diplome și medalii. Participarea la turneu este cu plată : 70 lei-pentru elevii ANSM, 120 lei- copiii jucători de șah din exterior. Vă așteptăm cu drag.
 8. Academia Națională de Șah din Moldova anunță înscrierea la cursuri de șah pentru copii 4-12 ani! Noi suntem o echipă tînără și ambițioasă, ce își propune crearea unui mod de viață mai bun, mai sănătos din punct de vedere intelectual pentru toți copiii din comunitatea noastră, cu scopul dezvoltării lor armonioase. Organizăm cu ajutorul profesorilor-antrenori cursuri de inițiere în șah pentru toți copiii. Recomandăm ca această inițiere să se facă de la vîrsta de 4-5 ani, deoarece șahul este un mod de viață pentru dezvoltare personală. Scopul nostru este de a oferi posibilitatea elevilor să beneficieze de numeroasele influențe pozitive pe care practicarea șahului le are în dezvoltarea copiilor și în îmbunătățirea rezultatelor școlare ale acestora. Pentru detalii: http://cursuri.sah.md/index.php/?ref=28, www.sah.md, 078888241, facebook-Academia Națională de Sah.
 9. Academia Națională de Șah din Moldova anunță înscrierea pentru Tabără Șahistă de primăvară pentru toți copiii doritori. Vacanța este un prilej de odihnă și distracție pentru copii, deaceea ANSM vine cu un program interactiv și util pentru 5 zile de vacanță - dezvoltăm inteligența distractiv. Scopul Taberei Șahiste este ridicarea eficientă a nivelului de șah a copiilor, pregătirea lor pentru turneul de calificare care se va desfășura în timpul orelor organizate în Tabără, dar și pentru următoarele turnee care vor avea loc. În tabără vom avea 2 grupe: Începători (5-8 ani) – nivel ciclu 0 și anul 1 de studii Avansați (7-12 ani) – nivel anul 2, 3 de studii Locație: sediul Academiei Naționale de Șah din Moldova, str.31 august 1989, 100. Perioada: 6-10 martie 2017, între orele 9.00-13.00. Înscrieri și alte informații: info@sah.md, 078888245 Program: Ziua 1: ”În împărăția șahului” 8.45-9.45 - Sosirea, acomodarea, testarea aptitudinilor în șah, repartizarea în grupe. 9.45-10.35- Lecția 1 de Șah 10.35-11.30- Jocuri distractive de inteligență 11.30-12.00- Pauza de masă 12.00-12.50-Lecția 2 de șah (teste, curiozități, probleme, concursuri). Ziua 2:”Primul pas spre succes” 8.45-9.45 - Sosirea, acomodarea,înviorarea 9.45-10.35- Lecția 1 de Șah 10.35-11.30- Jocuri distractive de inteligență 11.30-12.00- Pauza de masă 12.00-12.50-Turneu de calificare Ziua 3: ”Regi și regine ” 8.45-9.45 - Sosirea, acomodarea,înviorarea 9.45-10.35- Lecția 1 de Șah 10.35-11.30- Jocuri distractive de inteligență 11.30-12.00- Pauza de masă 12.00-12.50-Turneu de calificare Ziua 4: ”Șahul-piatra de încercare a inteligenței” 8.45-9.45 - Sosirea, acomodarea,înviorarea 9.45-10.35- Lecția 1 de Șah 10.35-11.30- Jocuri distractive de inteligență 11.30-12.00- Pauza de masă 12.00-12.50-Turneu de calificare Ziua 5:”Campioni calificați” 8.45-9.45 - Sosirea, acomodarea,înviorarea 9.45-10.35- Lecția 1 de Șah 10.35-11.30- Jocuri distractive de inteligență 11.30-12.00- Pauza de masă 12.00-12.50-Premierea.Acordarea gradelor de calificare și a diplomelor de participare Preț: 950 lei Prețul include: 5 zile de activitate a cîte 4 ore pe zi (orele 9.00-13.00) Antrenamente și concursuri de șah Toate materialele necesare desfășurării programului Un instructor-antrenor la 8-10 copii Masa de prînz Organizarea tuturor celorlalte activități pentru copii. Toți copii vor primi diplome de participare, iar cei mai instruiți copii-șahiști vor primi grade de calificare. Vă așteptăm cu mare drag în Tabăra noastră! P:S. Locurile sunt limitate!
 10. Academia Națională de Șah din Moldova anunță înscrierea în grupe a copiilor de 4-12 ani la cursuri de șah și lecții individuale de șah pentru copii. Scopul nostru este să orientăm toți copiii din municipiul Chișinău spre o dezvoltare intelectuală, să îmbunătățim motivația, aptitudinile, performanțele și succesul lor școlar. Pentru atingerea scopului Academia oferă tuturor copiilor doritori instruire calificată în șah, după un program performant și bine gîndit, elaborat de specialiștii în pedagogia șahului din topul mondial. Programul de instruire este pe înțelesul copiilor, corelat cu vîrsta și etapele lor de formare, se desfășoară în format interactiv, interesant și ușor de memorat. Contacte: www.sah.md http://cursuri.sah.md/index.php/?ref=28 078888241 31 august 1989, 100
 11. De Dragobete ai parte de reducere atât tu, cât și copilul tău.! Pentru că inteligența te ghidează spre succes, iar sărbătoarea de astăzi este un prilej pentru a-ți petrece cât mai mult timp în compania persoanelor dragi, de ce să n-o faci într-un mod plăcut și constructiv? Academia Națională de Șah din Moldova este locul potrivit! Pentru înregistrarea copilului tău la cursuri de șah astăzi, ai reducere -15%. Fă clikc aici pentru înregistrare: http://cursuri.sah.md/index.php/?ref=28 Promoția este valabilă doar astăzi, 24 februarie 2017!