Didi90

Заглянул(а) на огонёк
 • Число публикаций

  20
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

2 Обычный

О Didi90

Старые поля

 • Имя
  Diana

Информация

 • Пол
  Женский
 • Город
  Chisinau
 • Страна
  moldova

Недавние посетители профиля

31 просмотр профиля
 1. O! pe semne ca avem aceeasi planificare. aveti apartament cu 48mp ?
 2. da, blocul 16, sunt la etajul 10, apartament cu o camera, imi pare ca e scara intii, dar am dubii, nu sunt sigura. voi? mai este cineva cu aceeasi planificare ca a mea, interesant ))))
 3. mai este cineva ca mine care vrea sa faca reparatie cit mai repede ca sa se poata muta imediat dupa ? adica sper ca revelionul 2018 deja sa il intilnesc in apartamentul meu. am impresia ca numai eu sunt asa, voi trai singura in toata casa :D :D :D
 4. merci, tare dragut ca ati incarcat pozele. Cum credeti vor da in exploatare la timp? asa cum au promis, in iunie ?
 5. am privit video, dar nu imi este clar daca au construit peretii interiori. eu vroiam sa fac careva schimbari in proiect si speram sa nu stric peretii dar sa solicit sa imi construiasca dupa proiectul designerului.
 6. si pe mine m-ar interesa
 7. menionez ca nu suntem la numar atit de multi ca si complexul eldorado !
 8. Eu am spus din experienta proprie despre comoditatea acestor porti dar si camere. Linga poarta este amenajat loc pentru pazninc care, deschide poarta daca ai uitat sau nu iti functioneaza cheile. Care deschide poarta ambulantei, are grija taxiurile sa nu intre pe teritoriu (lucru care va poate parea straniu dar e tare util) are grija ca masinile din ograzile alaturate sa nu se parcheze pe noapte sau si mai bine sa lase masina pe o luna doua in ograda. cum se intimpla des in curti. La fel, daca cineva din ograda se parcheaza strimb sau blocheaza, imediat suna la usa si roaga proprietarul masinii sa isi mute locul. Ordinea ramiine ordine cind este o persoana responsabila ! si platim lunar la moment pentru aceste servcii 100 de lei (camerele, portile repararea portilor, salariul paznicilor (3 paznici)
 9. Транслит запрещён правилами форума.
 10. In casa in care traiesc acum, sunt porti, fiecare locatar are telecomanda. este foarte comod. cind s-au stricat portile si au ramas o perioada (cam o saptamina) deschise era "polnii dur dom" in ograda. La fel cind a fost lovita masina mea (era parcata in ograda si "ne raschital" si a lovito, l-am gasit pe faptas in aceeasi zi, urmarind camerele video.
 11. 1.stie cineva daca va f ingradit accesul altor masini pe teritoriul complexului ? o bariera, porti ? 2. va fi supraveghere video asupra blocurilor ?
 12. eu la fel am planificat o schimbare in apartament, 48 mp daca aveti ceva schite (eu le am deja) mi-ar fi interesant sa vad :)
 13. buna, ce metraj aveti ?
 14. buna, stie cineva pina la ce etaj s-a ridicat blocul 16 ? vreau sa vin cu designerul sa ia masuri dar nu sunt sigura ca la etajul 10 este posibil.
 15. a fost cineva la adunare? ce s-a discutat? ce s-a decis?